- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Általános eszközök, usb egér, billenytűzet, merevlemez gond nélkül catlakoztatható, viszont egy konzol joystick már alapból nem fog menni, mivel nincs a kernelben a megfelelő driver, vagy nincs betöltve a futó kernel alá az eszköz drivere.
ui: az usb tároló csak egy félrefordítás, az a készülék belső tárhelyét jelzi, amit a felhasználó használhat, a másik belső tárhelyet csak a rendszer látja és kezeli, az a felhasználó elöl elzárt rész, ide kerülnek az utólagosan feltelepített alkalmazások.
-
kelzsoca
félisten
A Google Chrome problémát sikerült orvosolni, a hozzá tartozó javítást megtaláljátok itt.
-
kelzsoca
félisten
Próbálj akkor egy wipe cache-t nyomni, illetve a korábban is elhangzott fiók törlése-újraindítás-fiók újra felvétele hármast is érdemes megcsinálni, további törölni a play store cache és adatait az alkalmazás alatt.
(#16) aramis00
Nem tudom lesz -e, és ha igen akkor mikor, erről nincs információs sajnos.
-
kelzsoca
félisten
Esetleg egy factory reset?
(#14) aramis00
A ház majdnem teljesen azonos, itt-ott vannak változások, de az érintett kérdésben olyan mint a 8Q.
••••••••••
A készülékhez készült módosító csomagot itt találjátok.
-
kelzsoca
félisten
Frissült a blog bejegyzés, már elérhetőek a benchmark tesztek is.
(WayteQ xTAB 8X Quad) -
kelzsoca
félisten
válasz
szundybence #4 üzenetére
Nem terveztem, szerintem a Mobilaréna le fogja tesztelni a készüléket.
Viszont olyan dolgokra mindenképpen kitérek részletesen, ami az ilyen tesztekből kimarad, vagy egy mondattal van elintézve.
Kezdésnek ilyen az akkumulátor idő is, amit tegnap már le is teszteltem, és készült hozzá egy blog bejegyzés is, ami a blogomban található.
Aztán várható még, hogy részletesen ismertetem a készülék szoftverének (IMEI is) teljes mentési folyamatát.
Továbbiakban, aki nem szereti gyári állapotban használni a készüléket, ők ezeket várhatják: root, custom recovery, különböző módosítások, belső NAND tárhely átpartícionálás stb.. -
kelzsoca
félisten
válasz
szundybence #2 üzenetére
Tegnap érkezett meg hozzám, most éppen az akkumulátor teszt fut.
-
kelzsoca
félisten
A napokban megjelent az idei év első WayteQ táblagépe, ami a WayteQ xTAB 8X Quad nevet kapta.
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy a készülék felől érdeklődők, esetleg a már készülékkel rendelkező felhasználók egy helyen minden szükséges információt megtaláljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest