- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfakir
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen tabot,és a következő lenne a problémám.Play áruházról nem tudok sok alkalmazást letölteni,mert 491-es hibát ír.Próbáltam a Play áruház alkalmazás adatait törölni,frissítéseit eltávolítani,Google accountot eltávolítani,majd újraindítás után ismét bejelentkezni,de nem hozott megoldást.Korábban a 8Q-s topicban is volt ilyen probléma jelezve,nem találtam annak mi lett a vége.A tabot újan(néhány napja)azonnal átparticionáltam Kelzsocaleírása alapján 6.0-ra(16 GB SD-t raktam be tárhelynek),mint ahogy azt már megtettetem már egy a családba Decemberben került 8Q -nál is.Ott ilyen problémába nem ütköztem.Egyébként mindtkét eszközzel elégedett vagyok,ár-értékben nagyon jók,csak erre a 491-es hibára kellene megoldás
a 8x-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest