- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
Szóval a billentyűzet hangját nem lehet kiiktatni?
-
maxime
csendes tag
Senki nem jár már erre?
Ráadásul nem működik a letöltés, jó lenne egy kis segítség, mi lehet a gond. -
radamsky
senior tag
mig szervizve volt a 7x addig vettem egy ilyet... családba marad majd az egyik
ami meglepetés... szokatlanul erösebb az akksija a 8x-nek....
de a kamera az katasztrofa.... értelme itt sincsnem rossz... amugy ez se ....
-
maxime
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne a tablettel kapcsolatban:
a virtuális billentyűzet hangját nem lehet úgy kilőni végleg? Unom, hogy a hangerő gombot kell nyomkodni, ha írni akarok, és nagyon zavar a pittyegése.
Köszi, ha válaszoltok! -
madmike
őstag
Sziasztok!
Megérkeztek Kínából a tablethez rendelt cuccok, de mivel a tabletem már nincs meg így keresik gazdájukat.
Szóval ha valakit érdekel van egy hajtogatós tokom (így néz ki) és 3db kijelzővédő fóliám. -
MinionFlasH
senior tag
-
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #191 üzenetére
Köszönöm. Eddig nem sikerült a linken talált beállításokkal, de akkor majd ebbe az irányba megyek. A telefonos ügyfélszolgálat egy nagy nulla volt, valami vonalfrissítést csináltak állítólag, de más ötletük nem volt. Lehet besétálok hozzájuk és megmondom, hogy állítsák be nekem ezeket az APN bigyókat.
-
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #188 üzenetére
Óóóhogyaza....mit össze nem kerestem, de ezt valahogy nem láttam, köszi, király vagy.
-
maxime
csendes tag
válasz
thedarkfox #187 üzenetére
Igen, a 8. pont volt a szolgáltatói APN lista frissítése. Igaz, nem értettem mi ez, de gondoltam a frissítés sose árt, megcsináltam. Lehet, hogy nem kellett volna? Most mit csináljak?
-
maxime
csendes tag
Remélem, még jár erre valaki...
Ismét akadt egy problémám a partícionálás óta. Adatkártyával netezek a masinán, ha nem vagyok wifi közelben. Ma reggel ismét szükségem lett volna a mobilnetre, de egyszerűen nem tudtam vele fellépni a netre. Eddig nem volt gond vele, a nyáron vettem, dominó kártya. Lehetséges, hogy a partícionálás okozott valami galibát?A másik, hogy a fejlesztői menüpontok (talán 2 kivételével) elérhetetlenekké váltak, ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
-
maxime
csendes tag
Én most jutottam el odáig, hogy megcsináltam az újraparticionálást kelzsoca leírása alapján. Minden tökéletesen lezajlott, szuperál rendesen a masina, de most akadt egy problémám. Bár szerintem nem e miatt van, de hátha tudtok valami megoldást. Volt a tableten Viber, azt is még csak tanulgattam, így nem tudtam, hogy a telepítéskor kapott jelszót jó lenne felírni, mert az nem változik. A partícionálás törölt ugye mindent, ami nem volt gond, hiszen a Google Playből letöltött alkalmazásokat újra fel tudtam tölteni, csak a Viber vacakol. Azt írja, hogy elküldte a kódot, de semmilyen üzenetet nem kapok, már vagy tucatszor próbálkoztam. A tablet üzenetkezelőjét is kipróbáltam, a saját mobilomról küldtem egy sms-t, azt megkaptam. Semmilyen más ötletem nincsen, amit kipróbálhatnék. Nektek?
-
maxime
csendes tag
Na igen, lehet, hogy ez jobb tok. Az enyémnél használat közben kiderült, hogy mégse illeszkedik mindenhol, és a szélén ez probléma tud lenni, mikor az alkalmazás valamelyik gombja csutkára ki van téve oldalra, az érintést sem érzékeli jól a szélén a gép alapból, hát még ha van ott egy kis belógás a tokból.
-
Voice24
őstag
Hali!
Kis segítséget kérnék:
Két keresgélős (hidden object) játék van a tableten, és mind a kettővel ugyanaz a gond: a gombokon és a szövegládákban nincsen szöveg, nem látszik semmilyen felirat a játékokban. Sem a menü, sem a kilépés, sem más egyéb gonb szövege nem látszik, és a párbeszédpanelek is üresek. Letörlés és újratelepítés sem oldja meg a problémát.
A játékokkal vagy a tablettel lehet valami gond, esetleg valami beállítási gond van? Más nem találkozott ilyesmivel? -
rrunner
csendes tag
Ezt lattatok mar? https://www.youtube.com/watch?v=ILa3uZ3MD78
Cube T8 Ultimate, Octa core CPU, 2GB ram, 1920x1200 8" kijelzo. Vajon ebbol nem lesz WayteQ brandelt cucc? Kelzsoca "kiegeszitoi" nagyon jol jonnek.
-
madmike
őstag
Közben rendeltem egy ilyet.
A tabletet tegnap megvettem (menyasszonyom vette át, így nem lett rendesen kipróbálva). Én ma reggel vettem kezelésbe. Megy is vissza az eladónak, szerencsére korrekt és visszaveszi.
Fél óra nyomkodás alatt ötször indult újra, Play áruházból semmit se tudtam letölteni, mindig más volt a hibakód, 4-5 különbözőbe is belefutottam. Gyári böngésző megállás nélkül bezárult. Front kamera megfagyasztotta a kamera appot.
Mindent megpróbáltam, de semmivel se sikerült normális működésre bírni, így fél óra után abbahagytam, mielőtt véletlenül nekirepült volna a falnak...Ja és a tok, illetve 3db fólia amint megérkeznek beszerzési áron (+egy tábla Milka) eladóak lesznek.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Napokon belűl egy ilyen tab tulaja leszek. Valamilyen ebayes fólia és tok kompatibilis vele? Kamionba, navigálásra is szeretném használni. A gyári tartóval van tapasztalat? Nem remeg benne? Vagy ennyi pénzért van jobb? -
-
edkay
csendes tag
Üdv minden szakinak, ismét itt... hosszú és hibátlan működés után szegény jó öreg xTab 70 dc megadta magát... kicsit elfolyt a képernyője egy leejtés folyományaként... úgyhogy maradva a márkánál megvan a friss és ropogós x-Tab 8X Quad. Kellemes kis készülék, a 8" méret pont jó, mondjuk 2G ramért nem haragudtam volna. Jó, nem leszek telhetetlen.
Egy apróságban kérek szépen segítséget; az alap videó lejátszó a filmeknél nem ad hangot. Úgy emlékszem a régebbi készülékeken is kellett valami hangkodeket telepíteni, esetleg van most is megoldás? VLC Playerrel van hang, de az alap lejátszót használtam eddig is, most is jó lenne.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat. -
Oszi90
csendes tag
válasz
Colonel993 #172 üzenetére
Okés, köszi!
-
Oszi90
csendes tag
válasz
Colonel993 #170 üzenetére
Szia!
Wipe data/factory reset már megvolt, wipe cache is. Ugyanaz a helyzet. Romot kerestem de nem találtam sehol, tudnál linkelni esetleg? Vmi különösebb teendő? Csak rárakom sd kártyára aztán apply update from sd card? -
Oszi90
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne! Tesóm tabja, 6-0 particionálás után tökéletesen működött. Majd jött Play 491 es hiba. Olvastam minden félét, végül úgy döntöttem visszállítom az eredeti particiokat. Miután lefutott és bekapcsolt csak a wayteq felirat villog. Gyári recovery van rajta, az megy. Ötlet? Köszi!! -
Colonel993
senior tag
Tök jó, hogy vettél egy készüléket; ami többet volt szervizben, mint nálad használatban...
Futkároztatnak össze-vissza a potenciális vagy az épp nem létező szabadidőd kárára... (természetesen fölöslegesen ! )És végeredményképp, mikor látják, hogy csúnya fogyasztóvédelmis eset van... csak a fogyasztó nem tudja (MÉG) felajánlanak neki azonnali rendezést, de persze azt is pofátlanul a saját zsebükre játszva...
Azonnal kértem volna vissza a készpénzben a készülék vételárát, és ha még ge&i vagyok akkor kárpótlást...
Bár amilyen vicc az ország, még a végén Ők akasztanak 10X ekkora költséggel járó pert a nyakadba.Hányinger... komolyan...
-
Lanyó
csendes tag
Hello
07.27-én leadtam az üzletben, javításra elküldték a szervizbe.
08.10-én kaptam egy SMS-t, hogy elkészült és az üzletben átvehetem. Átvételkor próba, ugyanolyan rossz, mint amikor el lett küldve csak leszedték róla a képernyővédő fóliát védő fóliát. Visszaküldve a szervizbe + szájbarágósan leírva, hogy mi a hiba.
09.08-án bementem az üzletbe érdeklődni, hogy mi van a géppel. Az ügyintéző csodálkozott, hogy még nem készült el. Telefonált (nem a szerviznek) és közölte, hogy még ezen a napon mindenképpen értesítenek a fejleményekről. Délután kaptam egy SMS-t, fáradjak be az üzletbe ahol a táblagépem lerendezésre kerül. Közölték, hogy nem várnak tovább a szervizre, jóváírják a terméket.
1. Kérhetek egy ugyan ilyet. Mondtam, hogy ez szó szerint igaz, mivel amit próbáltunk az mind ilyen hibás volt.
2. A gép értékében adnak egy utalványt, amit egy éven belül levásárolhatok az üzletben bármire.
3. Választok egy másik gépet hasonló áron vagy drágábban ráfizetéssel.
Én a harmadikat választottam.
Bocsánat, ha hosszú lett. -
zyndar
tag
Sziasztok,
Wayteq XTAB 8X-szel kapcsolatban lenne egy kis problémám. kb 3 hete van meg, tökéletesen működött eddig. Tegnap felmásoltam két filmet az asszonynak meg 3 médialejátszót Play Store-ból, működött is minden. Most viszont mintha önálló életre kelt volna a tabi, az állapotsor lecsúszik majd visszakerül a helyére, megnyílik a Messenger majd bezáródik. Találkozott már valaki ilyesmivel? Volt újraindítás meg összes alkalmazás kilövése, de semmi változás. Gyári visszaállítást még nem próbáltam. -
jksx
senior tag
válasz
Colonel993 #148 üzenetére
Régen rossz, ha szervizbe kell menned.
A Samsung szervizben ugyanúgy mosolyogva hajtottak el a recsegő, ropogó illesztésű Tab 4 10,1"-os tablettal, hogy jó van ez így mit akarok...
Arról nem is beszélve, hogy a villódzó képernyővel sem csinálnak semmit, mert az a hiba nem mindig jön elő és ők nem fognak pl. órákat eltölteni egy ebook olvasással, hogy lássák hogy vibrál időnként a kijelző.
Az meg hogy a net tele van a samsung flickering problémával, hát ők nem olvasnak netet.Úgyhogy ennyit a kétszer annyiba kerülő márkanév hulladékokról.
-
Colonel993
senior tag
Milyen szolgáltatónál vagy és mikori a SIM-ed?
T-mobil és Voda is váltott APN-t az évek alatt...
Az előbbi még nagyon sok helyütt a régi Defaultot írja / küldi SIM-ben... sőőt még alternatívként se működik úgy, szimplán döglött...[illetve legördülő tálcán gondolom véletlenül se felejtetted el benyomni az adatkommunikációt
]
-
zyndar
tag
Sziasztok,
Ma vásároltam egy ilyen tabletet, fel is ismeri a behelyezett SIM kártyát, de sajnos a mobilinternet nem kapcsol be. Van ennek valami trükkje, hogy életre bírjam?
Köszi.
-
maxime
csendes tag
Sziasztok! Az normális, hogy nem lehet alapértelmezett írási helyet választani? Csak az USB tár lehetőség van, az meg ugye a saját belső memóriája, nem lehet sd kártyát választani.
A másik most felmerült gond, hogy OTG-vel csatlakoztattam egy sd kártyát pendrive tokban, és a rajta lévő zenét akartam lejátszani, ami kb. 1 percig ment, aztán kiírta, hogy a külsö USB tár váratlanul eltávolításra került (pedig nem). Ismét csatlakoztattam, újra ezt produkálta, most már fel sem ismeri a kártyát.
-
Lanyó
csendes tag
válasz
Colonel993 #148 üzenetére
Hello
Az üzletben visszavették volna és választhattam volna egy hasonló áru vagy drágább készüléket, természetesen ráfizetéssel. A hasonló árúak nem voltak szimpatikusak, kétszer ennyi viszont nekem már sok egy kicsit. Nincsenek nagy elvárásaim, csak szeretném, hogy normálisan működjön. Kb. két hét múlva meglátjuk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest