Új hozzászólás Aktív témák

• tomcs

őstag

válasz tomcs #25 üzenetére

par napja nem irtam, pedig volt tortenes boven.

vegre most sikerult osszehoznom egy modositott image-t, eddig persze semmi ertelmeset nem kezdtem benne csak lecsereltem a windowsce.bmp-t :) az a lenyeg hogy felflashelodott es mukodik.

xda-developers fele rommaster-t, es szinten xda-s dumprom-ot hasznaltam, az a baj hogy ezek az eszkozok ugy veszem eszre nem teljesen kompatibilisek, bele kellett nyulni az image-be.

a problema az, hogy barmit kezdeni lehessen vele, ahhoz a boot hive-et kell bantalmazni, az meg a romban van. maga a boot hive nem lesz egy nagy feladat, viszont meg be kene suriteni par dolgot, ami azt eredmenyezi hogy ki is kell nehanyat szedni. yftools ugy azonnal mehet is a fenebe, de az keves lesz ugy erzem. talan .net cf fileokbol lehet vadaszni, azok a boot folyamat soran meg nem kellenek, talan raer oket utana bemasolni a ram-ba. nydidot/js landscape mind ott akar mar a bootolas soran lenni, vagy ezeket kene betenni vagy a display drivert meghackelni (s3c2440disp.dll)

ennek a dllnek szereztem egy forrasat, elvileg fordithato "rotate" mellett, ekkor ugy veszem eszre engedelyezett a forgatas, ami alapesetben nem. leforditottam igy, de fogalmam sincs hogy mukodni fog-e, ezt meg ezutan kene kiprobalni.

Új hozzászólás Aktív témák