- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest