- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Már lassan én is képbe kerülök. Néztem pinacle kártyát, de arra azt monjék, hogy nem tud mindenféle szeteo TV adást fogni....
Néztem továbbá egy Lifeview Flyvideo 3000-et, ami állítólag elég új darab, az is tud mpeg1-be szoftveresen tömöríteni, ami talán nem gond, mert talán XP1800+ elég lesz hozzá. Csak erről a ketyeréről még sehol semmi infot nem láttam, csak a régebbi verzióról - Flyvideo 98.
Ha bárki bármi okosat tud nekem erre mondani, azt megköszönöm... -
guest
veterán
Hát S-Video bemenet az van, Realtime Mpeg1 és Mpeg2 tömörítés az csak szoftveresen , vagyis géptöl függő és a minőség nem a legjobb! Ezt érsd úgy, hogy egy videodigitalizáló kártyaval nem lehet egynapon emliteni. Egyébkent az én kártyám kb 2 éves, én kábelen használom és a gyenge adoknál eleg gyenge minőségű a kép, egyébként LG tuner van rajta. Szerintem ha jo cuccot akarsz vegyél inkább ATI-t vagy Pinacle Miro-t.
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Még mielőtt bárki is lehordana a sárga földig, vagy esetleg alá, igen tudom, hogy volt már hasonló téma, de ....
Elég sok helyen kapható az említett darab, és az ára sem egetrengető. A cég honlapja elég gyatra, de amit állítanak az érdekesebb: TV tuner kártya, S-Video audio bemenet és Realtime Mpeg1 és Mpeg2 tömörítés....
Kérdés: Van-e valakinek ilyen ketyeréje, és milyenek a tapasztalatai?
Tudom én is, hogy nem a csúcsok csúcsa, de esetleg pár sort megér bárkitől...
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest