-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Köszi az ajánlást.
A felsorolt MW sniperek mind maxra vannak húzva, végig tudom próbálgatni őket.
Alapvetően nagyon szeretem a snipereket, mert ügyesen kell forgatni, ha mozog is az ember - ezért is bosszantanak azok, akik csak befekszenek egy poziba, és onnan puffogtatnak.
A Kar98 -at mondjuk pont nem próbáltam volna, ha jól rémlik, nem is a sniper, hanem a Marksman fegyók között van MW -ben.
Az M82 viszont érdekes, anno az MW2 -ben a legnagyobb kedvencem volt, ugyanolyan félautomata, mint a Rytec - ki fogom próbálni. Igaz, ahhoz nincs semmi kiegészítőm, CW -t nem igazán toltam, csak pár játék erejéig, amikor megjelent. De azt olvasom, hogy a CW fegyverek erősebbek - igaz, ezzel tapasztalatom nincs - vagy igaz, vagy nem.
Holnaptól elvileg jön vissza a Plunder (Blood Money) játékmód, ott kevesebb a csetepaté, több az XP.
De ha találok egy igazán jó snipert, szerintem ráállok a toronylövész vadászatra - hadd legyenek kicsit ők is ama szerszám másik végén
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest