Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigjoe666
csendes tag
Tegnap kijött az #14-es patch. Főleg a balanszra fókuszáltak.
Elvileg a grafikához nem nyúltak, de mintha jóval kevesebb lenne az FPS drop....
-
-
bigjoe666
csendes tag
Kobaljov: úgy mint a Vermintide-ban, itt nem lehet hogy csak botokkal játszól. Vagy én nem látom...
Rowon: vedd meg nyugodtan. Van hibája, de a játékélmény mindent visz! Azonkívül felébe-harmadába kerül mint egy top AAA-s FPS játék mostanában, ami nem biztos hogy jobb, sőt...
De a Boltgun-t is ajánlom, az utóbbi idők legjobb Doom klónja. -
A Darktideot még mindig nem mertem megvenni...
-
Kobaljov
senior tag
Csak botokkal való játékmenetről van valami hír? (külső kiegészítő nélkül, a Vermintide-okban jó volt a történetet lassabb tempóban végigvinni meg néha egy könnyűt játszani)
-
creedszl
senior tag
Szerintem XSX-en performance módban a vállalhatatlant súrolja a felbontás.Maga art meg a graf tök oké de olyan szinten alacsony a felbontás hogy úgy érzem a konzol port hanyag és lusta munka....1080p alá bemenni egy játékban 2023-ban csak azért hogy megmaradjon a 60fps nagyon nem okés...
-
BioNiCMaN
addikt
Van XBOX-ra bill és egér támogatás?
-
bigjoe666
csendes tag
Ha az FPS drop-ot megoldják, én már elégedett leszek a grafikával. Nem vártam PC szintűt, arra ez a konzol generáció kevés.
Jó lesz ez a játék, szerintem eddig az összes energiát abba ölték, hogy konzolon megfelelően fusson. Most már rátérhetnek a tartalom gyártásra.
Ha már a Vermintide 2 is szóba került: ma jelent meg a Necromancer karrier és egy új event is lesz:
It’s probably no coincidence that Sienna’s spooky new outlook on (un)life coincides with the return of Morrslieb and with it, Geheimnisnacht! Our Geheimnisnacht event will be live again for all platforms, running from October 26 to November 5.
És a lényeg:
We’ve heard a lot of comments worried that Necromancer will be the last piece of content we release for Vermintide 2. We want to take the opportunity to put you guys at ease! While we can’t mention any specifics, we can confirm that there is more content being developed for this game, and we can’t wait to be able to announce it to you all! But for now, enjoy Necromancer, enjoy the upcoming Geheimnisnacht, and look forwards to our next announcement!
Without further ado…
-
bigjoe666
csendes tag
Nem mondanám sztorinak, annak túl bugyuta a vége meg rögtön kitalálható...
Röviden: miután sikerült kimenekülni, csatlakozol a Birodalmi csapatokhoz, és bizonyos szintek elérése után az elöljáró elé visznek, aki elkezd egyre jobban bízni benned. Majd arra figyelmeztetnek, hogy egy kém van a csapatban. A 30. szint elérésekor fog lelepleződni a kém, Te pedig kiérdemled a Birodalom bizalmát.
-
DudeHUN
senior tag
PC-n a mai napig nem sikerült megoldani, hogy a lobby rész ne drobboljon. Szóval nem számítanék rá. Bár remélem, hogy, ha az Xbox miatt megcsinálják, akkor PC-n is eltűnik.
Vermintide 2 szerintem is jobb játék. Mi felváltva játsszuk haverokkal/kollégákkal a kettőt. WH40K-t imádom és szerintem a hangulatot ez a játék is nagyon jól visszaadja. A belső terek és a geometriájuk benne elképesztő. Csak a küldetések valahogy kevésbé jók, mint a Skaven gyilkolásnál. Az update mondjuk szerintem sokat dobott a Darktide-on.
-
Norb79
őstag
Pc-n az Rt szerű effektek miatt irreális a gépigény, 4k@maxon a 60at egy 7800x3D+7900xtx kombóval se lehet tartani fsr nélkül.
Innen nézve azért elég jól sikerült az xsx port, bár valóban ég és föld a kettő közötti látvány különbség.Normális coopolható, vmi sztori vonalat vivő kampány van benne? Még csak az első hubszerű részig néztem bele, abból nem derült ki nekem, bár mintha elindult volna egy sztoriszál szerűség a tutorialbeli szökéssel, de a leírás ismétlődő küldetések utalása elbizonytalanított.
-
bigjoe666
csendes tag
Egyedül az FPS drop zavar, de szerintem idővel a sokadik patch után meg lesz a stabil 60FPS Performance módban.
Maga a játék nagyon jó, (szerintem) pörgősebb a Vermintide 2-nél, egy kicsivel talán nehezebb is, de való igaz, hogy valamiért meg lehet unni. pedig meg van benne minden, amiért a Vermintide-ot szeretem. A Vermintide 2-őt évek óta nyomom, de valahogy sose érzem azt, hogy unalmas lenne. Biztos vagyok benne, hogy lesz új játék mód és pályák, talán még karrier is, a FatShark e téren korrekt cég, ezen kívül a játékosok véleményére is figyel.
Ami még feltűnt, hogy nincs játék közbeni lelépés, még akkor se ha a már csak egy ember maradt talpon. És a PC-s játékosok nem szidják a konzolos harcosokat. Hiába, a Warhammer közösség összetartóAkit érdekel egy igazi kooperatív FPS, ahol fontos az együttműködés és kellően nehéz, az mindenképpen próbálja ki.
Én minden hibája ellenére csak ajánlani tudom, azonnal megvettem, amint megjelent konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Közel egy évvel a PC-s kiadás után végre elérhető lett a konzolos változat, már csak annyi a kérdés, hogy vajon érdemes-e adni neki egy esélyt.
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Temu
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest