- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz KROK640 #16894 üzenetére
Te is a lényeget...
Egyébként ja, az első fele magáért a többit csak azért mert V-ig van vagy 8 utána meg gépenként ad egyet vagy 2-őt, és meg akartam nézni, hogy mikor nő, és mennyivel, és most viszatörölgetni szintlépésenként nem éri meg.
De az első fele is azért, mert annyira nem érdekel a repcsis rész, hogy csak air assaultban húztam az ágat addig, ott meg bombázóket nem lehet vinni de ki lettek húzva, de most presetelgesssek megint, mikor bombázóznék? Nem, az ott maradt, elfér. De pl hajóhúzósdi tetején, ahol lassan haladgatok, ott az alap első slot 5 helyén rotálgatom a hajókat (blue, meg costal) mindig a lefrissebbet húzva, a backup(előző) meg majd kikopik (maradék modulok meglesznek idővel), ha 3-4* kilőnek csatánként.De mondjuk ez is csak idén esettle, hogy létezik, és működik... Pedig van fiókom már 10 éve...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Delta Force (2024)
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...