- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest