- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
milkabrams #7791 üzenetére
Nekem meg T-72-vel is.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7796 üzenetére
Nemsokáig, remélem kap +1 br-t, sokszor az örületbe kergetett, még sim-ben is.
-
Malibutomi
nagyúr
Most amig a win 10 battles wagerem aktiv atmentem a francia 6.3-ra mivel a Lorrain 40T-vel egyedul meg lehet felig nyerni egy csatat, 8-10 killeket is lehet hozni vele, 3-4 et rogton az elejen
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7784 üzenetére
Hát nemtudom, de nekem bevitte már 2x minimum, nem 10, hanem 100+ és 500+ m-ről.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7782 üzenetére
Márpedig valahogy beviszi... Nem működik a páncél?
-
Francia91
veterán
Amcsi T34-es mikor meglett, minden meccs első 5 percében kigyújtottak, semmi mást nem lőttek el a tankon... Meglett a poroltó kb 2 hónapja oneshot-olva vagyok, de kigyújtva nem voltam. Maus-szal ugyanezt kellett elszenvedni, még az M18-as is kigyújtott. Meglett az FPE, azóta pukkantják a Maus-t egylövéssel... IS-4M-re tegnap lett FPE, előtte 10-ből 9 halálom kigyújtás miatt volt....
-
maximilian4
addikt
Mintha szándékosan szívatna a játék. Amíg nincs poroltó addig nyilván gyulladunk mint bozót a sivatagban, miután kihúzzuk elenyésző. Én simán kinézem ezekből a gyökér fejlesztőkből. Facen is mindig próbálnak vicceset írni a kommentekre válaszul, lehet fejlesztés közben is azt hiszik viccesek.
-
Francia91
veterán
Miután megszerzed a poroltót, nem fognak kigyújtani sosem. Addig viszont csak kigyújtás miatt pusztulsz meg. Én ezt tapasztaltam a 2 év alatt.
-
SP4C3
veterán
Zsinórban vagy tizedszer döglök meg, mert nincs FPE. A rohadt qrva anyjába már.
-
Malibutomi
nagyúr
Na vegre nerfeltek a Mig 15 raketait is ami eddig veltlenul elkerulte az osszes tobbi raketa nerfjet
-
Malibutomi
nagyúr
Na alakul ez, meg mindig nem 100% az ertekek a dev serveren de alakul.
Challenger jobban megy hatrafele mint elore
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi #7755 üzenetére
309.525 ezüstoroszlános zúzás amerikai 4.7-ben.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7766 üzenetére
Grafikus driver, chipset driver.
-
CHaooSS
őstag
The Dev server will be available from 13:00 GMT on the 10th of March until 13:00 GMT on the 11th of March
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7764 üzenetére
Akkor nálad valami nem kerek. Eddig minden játéknál azt tapasztaltam, hogy exclusive fullscreen mode-ban (valós fullscreen) sokkal jobb a teljesítmény, mint fullscreen window-edben. Cseréltél driver-t?
-
Malibutomi
nagyúr
NA nezzetek sracok, ez volt nalam az alacsony FPS okozoja:
-
Alg
veterán
válasz
maximilian4 #7760 üzenetére
Én még anno megvettem bagóért akcióban két prém német repcsit (P47 meg TA154) azokkal gyakorlatilag pár óra alatt összejön 1 milla
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7759 üzenetére
Ja hogy prémium, oké, akkor nem kérdeztem semmit. Így már érthető. Én viszont egy forintot nem fogok költeni rá és prémium nélkül nem nagy buli az orosz t5 nekem. Nagy nehezen összeszedek 4-5 killt, kapok 15k-20k-t ami el is megy egyből.
T-44 jó tank, főleg ha főként downtierbe rak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4 #7756 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
válasz
maximilian4 #7754 üzenetére
Alapból esélytelen T34-85-el szemből belőni egy Ferdit. 200mm a "torony", plusz az eleje. 2 gyenge pontja van szemből, még akkor is ha szögben áll. A frontban 2 oldalt van egy törés, azon nincs plusz páncél, az csak 80mm. Másik a hasa, az szintén vékony. Ha szögben állt, és az oldalát lőtted, ott is necces hogy a T-34-85 lőszere átvigye.
Nagyon szeretem, uptierben is még megállja a helyét sokszor. -
gabro0
őstag
válasz
maximilian4 #7754 üzenetére
Jaja, elég kellemetlen amikor kilőnek. Bár néha még így is tud nyereséges lenni. Ha látom, hogy vesztésre áll a csapat már be se viszem
A reált meg lehet kipróbálom újra. Régebben próbálgattam, sokkal izgalmasabb az igaz, viszont jobban a csapattársakra vagy utalva. Pl. ez az említett térkép jelölgetés. Mondjuk tapasztaltam ott jobban figyelnek egymásra, de nem mindig. A tankok realisztikusan lassabbak, ami mondjuk egy fejlesztés alatt álló tank esetén fájdalmas tud lenni még árkádban is. -
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7755 üzenetére
Hány kill, foglalás stb.? Prémiummal kaptál ennyit?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4 #7751 üzenetére
-
maximilian4
addikt
Nekem max repair cost 7k-t ír. Ferdi egyébként megér egy misét. Úgy pattogtam ma le róla t35-85-tel ahogy azt kell, pedig simán el át kellett volna ütnöm. Vannak furcsa dolgok a játékban. Persze a kiscsákó 5 perc alatt összeszedett vele 8 killt. Mondjuk uptier megvolt itt is hála a gazsinak.
Szerk.: RB módban néztem a repair cost-ot, ott 7k, AB-ben viszont tényleg annyi amennyit írtál
wat...nem szabad vele AB-zni.
-
gabro0
őstag
válasz
maximilian4 #7731 üzenetére
Ferdinek 21k a javítás, ha kilőnek. És akkor csak egy tankot vittél be
-
CHaooSS
őstag
Jön ezekhez Hullbreak: Type-87, Ru 251, M551, T92
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7747 üzenetére
Jaa, ismerős
Valami apró szart látok a homokviharon át, várok, hogy látható célpont legyen, az meg kibasz lazán, telibe szemből az IS-4M tankomat.... -
Malibutomi
nagyúr
Nagyon remelem hogy az uj engine-el valamit kezdenek ezekkel a rohadek ULQ playerekkel is.
Kurva idegesito mikor Sianin az egesz palyan homokvihar va, ellatni vagy 100 meterre o meg lovoldozi ki az embereket a palya tulvegerol
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7744 üzenetére
Inkább a driverekre nézz rá.
Jó az a Vsync...Sőt, ha azt mondod, hogy a proci egyik magja/szálja teker 100%-on, akkor nem valószínű, hogy a vsync lesz a gond.
-
SP4C3
veterán
válasz
maximilian4 #7740 üzenetére
Hát engem az ilyen gennysync meg freesync nem hoz lázba. Fizessen pluszba az ilyen fícsörökért aki akar, Vsync a f*sza, az van mindenen, nem függsz a gyártói analfabétaságoktól. Legyen meg azért az az fps amit a monitor tud, ha nincs, akkor gyenge a hardware, vagy egy sz@rdarab a játék.
Max - Ma chaos-tól kaptam az infót, hogy e hónap közepe-vége felé.
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #7741 üzenetére
Nem tudja valaki mikor jön a frissítés és az új motor hivatalosan?
Szerk.: nem válasznak akart menni
-
Malibutomi
nagyúr
Ujraraktama jatekot, de valami nagyon el van benne szarodva...erdekes modon hiaba vsync off, pont 75 FPS en all meg annal feljebb nem megy ami a monitor frekije.
Atraktam fullscreenbol fullscreen windowedbe si megszunt a 100% cpu...de a vsync beragadas maradt
-
maximilian4
addikt
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7728 üzenetére
-
laskr99
addikt
válasz
Malibutomi #7733 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Reinstall aztan jelentkezem megjavult-e
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
maximilian4 #7727 üzenetére
Fura en pont 9.0-bol ereztem ezt 7.7-be visszamenvemenve, hogy je alig van koltseg dol a penz
-
-
Francia91
veterán
válasz
maximilian4 #7727 üzenetére
Fejleszted így is a T-62-est, csak 3 év múlva lesz meg
(#7728) Malibutomi
Ezt melyik programmal monitorozod?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7726 üzenetére
-
maximilian4
addikt
Már el is felejtettem nhogy kis tier-ben mennyire szórakoztatóbb az RB. Amennyi trash és stresszes nagy tierben, itt annyival szórakoztatóbb és nem kell a költségeken izgulni. Ezen meccs előtt 7.0-ban mentem, hiába volt 4 killem a 2 kilőtt tank elvitte az összeset amit kaptam. Szerintem hagyom is a francba a nagy tiert, pedig ki akartam fejleszteni a T62/T55A/T64A-B-t.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7723 üzenetére
Nekem egy mobil 2720QM i7-es (4 mag/8 szál 2,2 GHz) van, de bőven elég a WT-nek. És még a Turbo Boost sincs engedélyezve...
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7721 üzenetére
Első tippre a nemrégiben kiadott meltdown és spectre javítások miatt veszik az intel cpu-k teljesítménye. Mondjuk a procinak elég kellene/kellett volna hogy legyen 75fps-hez.
-
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7717 üzenetére
Nézd meg, hogy mi az ami eléri a 100%-os terheltséget olyankor (proci magok, főleg az amelyiken a render thread fut, ami általában az utolsó mag), GPU terheltség?
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #7717 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Nem vettetek eszre fura alacsony FPS-t mostanaban? Nekem GTX1080-al ilyen 50-60 kore beesik allandoan
-
CHaooSS
őstag
Q. Will we receive the M833 APFSDS round for the M1 Abrams?
Currently we have no plans to add anything newer than the M774 rounds to the M1 ammunition load out, but this issue depends heavily on the final statistics of all new tanks, some time on the main server is required to collect the statistics.Q. Will the Challenger receive new rounds different to the Chieftain Mk 10 such as L23A1 or others?
Yes, there will be new ordinance in the Challenger's ammunition loadout including the L23A1.Q. Do you have plans for the Type 74 G/Kai, STC-1 or Type 90 for the Japanese?
Yes, we have plans to add a more recent tank for Japan than the Type-74. It may perhaps be ready for 1.79 .Q. Is it possible to see production/later variants of the Leopard 2 for the Germans?
Yes, we plan to add the serial production versions of Leopard 2 tanks, the first of them may appear as early as the major update after 1.77.Q. Are the AMX-32 or AMX-40 under consideration for France? Perhaps an early AMX Leclerc Prototype? France lacks a Stabilizer tank at Rank VI
With the French, it's all a bit more complicated, since they did not actually have them before Leclerc's mass-produced tank with a stabilizer, so you have to choose between experienced and export vehicles, but we are inclined towards the AMX-40 variant.Q. Will you raise the BR of the M1, T-64B and Challenger to a 9.7 bracket so that they cannot face weaker tanks such as Type 74? Perhaps the Leopard 2K, MBT/KPZ-70 to 9.3?
As long as new tanks do not interest a sufficiently large number of players, we do not plan to separate them into a separate queuing system, since this can lead to very long waiting time for sessions at high ranks. After the release of 1.77, we will need some time, several weeks for which we will collect the statistics and make a decision about changing the BR for both the new and existing equipment.Q. Is the L15A4 or the L15A5 round possible for the Chieftain Mk 10?
Yes it is possible.
----------------------------------------------------------Akik sírtak mert T64B kapta legjobb lőszert örülhetnek mert Challenger átveszi a helyét.
Éééééééés jön rendes Leopard 2 a következő update-elViszont BR emelés csak akkor lesz amikor már van elég játékos ami érdekes lesz mert elég nehezen lőhetőek át a jelenleg top tankokkal..
-
Tactical
tag
válasz
Tactical #7667 üzenetére
Sikerült 75% alá leküzdenem magam és egyszer csak hirtelen "megjavult" a játék. Nem vagyok "egylövéses", a csapat is ontja a győzelmeket. (Mondjuk most meg a ló másik oldala: 10 győzelemre jut két vereség). Úgy látszik néha be kell menni tartalékos tankokkal, hagyni kell, hogy szétlőjjék, pár utolsó hely hamar "rendbehozza" a statisztikát.
Más. A T64A már fullos. A KPZ-70-et próbáltam anno kihúzni, de akkor anyira nem jött be. Most az MBT-70-et fejlesztem, hogy az M1 mellé legyen majd használható tank. Az alaplőszerrel kínlódás volt, de amióta kész van az első két fejlesztési sor (XM578E1 lőszer, lövegkalibráció, fék, felfüggesztés, stb...), egészen használható tank lett. Közel olyan a kilövés / halál arányom, mint a T64A-nál. Szóval nem akkora gáz, csak más stílusban kell vele játszani, mint a T64A-val.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7711 üzenetére
T64B páncélja csak dev szerveren annyi, 1600SL csak dev szerveren annyi..
nem kéne dev servert publikálni mert mindenki csak sír, hogy ez szar meg az szar60fok meg igenis számít mert mindegyiknek döntött a páncélja és, ha már nem tökéletesen szemből lövöd könnyen összejön 60fok körüli szög, T-64A lőszereivel is lehet pattogni
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7706 üzenetére
De igazabol lenyegtelen, ahogy irtam ezt tuti megvaltoztatjak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #7708 üzenetére
Ahhhh akkor mar teljesen mas ha csak kb ugyanugy teljesitenek, es az egyik alapbol jar a tankhoz ingyen a masik soksok RP fejlesztes es penz beleolese utan elerheto es 1600SL/db...okees nincs gond..minden tuti, nem is ertem mire fel hozongtek az emberek
A 60 fokot meg ne emlegessuk..egyreszt a legtobb nem orosz gepnek nem olyan dolesszogu a pancelja, hanem meredekebb...masreszt elohozza a rosszemleku APDS szikritdokuments fiaskot nemregrol amikor minden APDS lepattanos lett pont 1 fokkal meredekebb pancelnal mint amit az oroszok altalaban hasznalnak...veletlenul
Ahogy most a T64B-hez is bekerult valahogy a pancelhoz + egy sor ami 1.8-as szorzot ad a pancel egyik lemezenek. Kerdezte is az adatbanyas srac hogy veletlenul hogy kerul be egy plusz modosito??
-
maximilian4
addikt
Ez az oroszozás lassan olyan lesz mint a sorosozás.
-
SP4C3
veterán
M60 rise kapott oneshot-ot a BT-5ömtől.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #7706 üzenetére
Tudod nem csak 0 hanem 60 fokos értékeket is nézni kéne... Az összes korai szovjet lőszer szarul teljesít 60° környékén
0°/60°
Abrams: 360-169 | 415-194
T-64B: 440-169 | 475-182 -
Malibutomi
nagyúr
Na ezt majd szokni kell az ujt ankoknal az M1 40-el, a Challenger 36-al tud menni hatrafele
Konnyu lesz elhuzni hatrafele ha ellovik az agyut
Meg arra leszek kivancsi az ugy marad-e hogy a Dev szerveren a T64B (17.9LE/tonna) furgebb volt mint a Challenger (19.32LE/tonna)
-
Malibutomi
nagyúr
Az APDS meg 5 meterrol sem megy at a T64 frontjan kiveve ha lejton allsz es jelentosen lecsokken a pancel dolesszoge.
Dev szerveren ugyanezzel a jo balansszal tettek be az uj tankokat:
T64 alaploszer ingyen 440mm atutes
M1 tier 3-as fejlesztheto loszer 410mm 1600SL/db ert.
Volt is anyazas a forumon ugyhogy ez tuti valtozni fog. -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #7704 üzenetére
Bezony, alaplőszerrel lött át APDS-sel.
Ne is lője át, nem azért húztam ki a t64-et.
I-15bis (br 1.3) rakétával lőttem egy MBT-t, meg 3 repcsit.
-
Malibutomi
nagyúr
Miutan 150.000RP-t grindolt a modulokra
es rajuk koltott 250.000 SL-t hogy unlockolja az APFSDS-t ugy hogy addig rohogve gyilkoltak le a T64-ek akiket nem tudott kiloni de azok rohogve atlottek az alap loszerukkel.Mekkora szemet noob hogy ennyi grind utan van eselye a szent easymode T64 ellen.
-
SP4C3
veterán
A chieftain belövi a t64 frontját 1+km-ről. . .
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi #7700 üzenetére
értem .... hát reméljük az új engine megoldja ezt a problémát
mire várható ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest