-
PROHARDVER!
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi #6597 üzenetére
Jó sok lőszere volt akkor. Csak reméld hogy a nyomorult a legdrágább lövedékkel lőtte.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6595 üzenetére
T26E1-1-gyel én is így voltam amíg nem volt javító, azóta viszont nem lőtték el a csövemet
Poroltóval ugyanez a helyzet: amíg nem volt, addig minden meccsen kigyújtottak, mióta megvan, nem voltam kigyújtva... -
Malibutomi
nagyúr
Sracok most igy par menet utan...a T34 agyucsove, zavarja nektek is vajbol van?
Minden csataban ahogy valaki ramnez huss oda az agyu...ami okes lenne elfogadom hisz elek, de javitoszett nelkul cseppet szopo.
-
Tactical
tag
válasz
milkabrams #6589 üzenetére
Igen. Nagyon sok ezüstoroszlánt tudsz vele termelni, ha kiállsz a placcra és löveted magad (persze nem uptierben).
-
Malibutomi
nagyúr
Meglett nekem is a T34 (usa)...elso menet ahogy varhato pattognak le a lovesek rola, en meg pukkantom az ellenfeleket...aztan kinyir egy...Ostwind...legalabb 500meterrol, a kerekrol lepattanva oldalrol bejon a lovese es felrobbantja a loszerem.
-
BogyóBP
addikt
Valaki megmagyarázhatná hogy lövik le mindkét szárnyamat egyszerre egy sorozattal..
-
milkabrams
őstag
Szerintetek megér egy prém jumbo kb. 750 aranyat?
-
maximilian4
addikt
Én legelőször is a repülőgépeket venném ki a tank csatából. Ma mentem pár menetet és egyszerűen m10, m18, PT-76-tal érdemben nem tudtam tankok ellen menni (egy tank csatában), mert a levegőből simán szétlőttek. Nem lebombáztak, hanem szétlőttek. Bár nekem a bombázós dolog sem szimpi. Illetve a franciák...nevetségesen erősek.
-
Francia91
veterán
Nemtalált, a T26E-re meglett a javítókészlet, Leopard 1, M103 és Maus..... 6.7-es tankkal
Ma 25 meccsből 21 lose, mert 5 perc után nincs csapat, a spawnon meg ott campelnek nálunk vagy minimum hármanDe most hogy már megvan pár fejlesztás a T26-osra, jobban alakulnak a meccsek. Viszont ezek a franciák valami mocskos módon buffolva vannak, percek alatt ledarálják a csapatunkat...
De csak azért vettem prémiumot, mert a 180 napos féláron volt. máskülönben meg sem fordult volna a fejemben
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #6581 üzenetére
Nahh csak beláttad, hogy megéri ha haladni is akarsz.
Aki ennyit játszik ezzel a játékkal mint te vagy én, annak ennyit meg kell hogy érjen. Meg figyeld meg, kevesebb agyhalott csapatot kapsz majd. Még az is lehet, hogy kevesebb uptiert.
Aki csak ritkán játszik, annak nyílván nem éri meg az előfizetés. Az amcsikat húzom most én is, azt hittem ez a Wolverine kínlódás lesz, de akkora fun meccseket megyek vele, hála a jó APCBC lövedéknek. Eddig 11 csata és 30 kill, már csak 1 modul kell és fullos. A többi tank eddig mondjuk elég kínlódós, főleg a fos lőszerek miatt. Az M8 Scott-nál aszittem kitépem az összes hajam, kábé légvédelemnek használtam, több repülőt öltem vele mint tankot, de azt se sokat.A Locustot imádom, a kis Chafee-t is. Lesznek itt jó dögök (OP dögök is).
Malibutomi:
Persze, az ilyenek ellen nem is tudom mit lehetne csinálni, de nem is ezekre értettem a be kell nyelni dolgot. -
Malibutomi
nagyúr
"Be kell nyelni, hogy ha elérték a spawnt, akkor bizony vége a dalnak."
Csak nem mindegy hogy a meccs vegen, mikor mar nyertek, vagy 5 perccel kezdes utan mar ott all egy b*uzigyerek M18-al, RU-val vagy hasonloval mert semmi mas celja,nincs mint odasunnyogni es spawncampelni.
Egyebkent ugyanez kb a velemenyem azokrol is akik csak arra hasznalnak valami gyors tankot hogy rohanjanak a,caphez aztan direkt "leave vehicle" es mar ugranak is valami attacker repcsibe bombazni meg raketazni. Azilyen minek jon tankcsataba?
-
BogyóBP
addikt
válasz
Francia91 #6581 üzenetére
Nemtudom én A tiger 2, ostwind ot is kifejelsztettem már annyit farmoltam a szürke liont de egyiket se tudom megvenni annyira nem adja a liont. Prémiummal biztos könnyebb lenne. Szóval ezen látszik mennyire Pay2win game ez is. Wotban 7 órát toltam a spanommal szakaszban, nyerés vesztés vegyesen tizes tierben, nem bírtam 100.000 nél többet összeszedni..Spanom 1 millát bukott
-
Francia91
veterán
Én tegnap vettem 180 napos prémiumot (50% leárazás volt rá), mert az amcsikkal is haladni kéne tankok terén, és prémium tank híján valami iszonyat sajnálja adni az RP-t
Így aránylag gyorsan kihúztam az T26-osból a maradák 30 ezer RP-t, most pedig a T34-est húzom, aztán a többi amcsitA spawnvédelmi zónához annyit hozzáfűznék, hogy amelyik pályán volt tényleg értelme, ott nyugodtan meghagyhatták volna (Finland, Advance to the Rhine). Mert semmi sem indokolta, hogy legalább ezen a 2 mapon ne maradhasson, a hasznos területből nem vett el semmit sem
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #6575 üzenetére
Leírom az én álláspontomat is erről a spawnvédelmi, meg prémium dologról:
Spawnvédelmi zóna:
Az ötlet jó, kisírták a játékosok maguknak, kellene valami ilyesmi. A spawnvédelmi zóna mérete, koncepciójának kivitelezése már korántsem ilyen egyszerű, több okból kifolyólag. Akármekkora zónát hülyeség kijelölni, mert a hasznos játékteret csökkenti. A mapok nagy része topográfiailag olyan, hogy nincs is értelme ilyesminek, pl. japán, karelia, kurszk, és még sorolhatnám. Egy egyszerű példával élve: tegnap japán mapon csak "A" pont foglalási zóna volt, az is a legalacsonyabb részen, a faluban. Wolverin-el (pedig nem a leggyorsabb cabrio az amcsiknál), felmásztam a domb közepére az úton kábé a képzeletbeli "B" (nagy pagoda), ás ugye "A" falu közé. Onnan gyönyörűen ráláttam a kersztbe A-t rusholó német seregre, 1 perc alatt 4 kill. Onnan még pár 100 méter, és szintén dombról a spawn egy nagy mező házakkal, ingyen kill innentől kezdve minden újjászülető enemy. Ahol nagy a tér a spawnnál, és magasabb pontról rálátni, halott a koncepció.
BogyóBP itt jegyezném meg, hogy újraszületés utáni sérthetetlenség most is van, ha nem mozdulsz meg és nem lősz. Ennek az idejét kitolni is hülyeség, mert az megint igazságtalanság a másik csapattal szemben.
A mapokat áttervezni úgy, hogy mindenki védett helyről induljon (mint pl finland), szintén hülyeség, mert bár lenne pár olyan map ahol kivitlezhető lenne, a többségénél nagyon rondítana az összképen. Persze voltak már erre példák, pl. Poland, ahol a tó mellé bedobták a házakat, ott meg lehetett emészteni, meg oda illik is. De pl Kurszkot telekúrni házakkal csak ezért, már barmoság lenne.
Be kell nyelni, hogy ha elérték a spawnt, akkor bizony vége a dalnak. Olyasmit tudok elképzelni, hogy a spawn kör egy buborék lenne, amiből se ki se be nem jutna lövedék, de csak egy adott ideig. Ez csak az én ötletem, de ez is sok gondot felvet.
Szóval ez a spawnvédelmi mizéria sose lesz mindenki ínyére való.Prémium tagság, prém járművek :
Régebben írtam, én azért fizetek a játékért, hogy haladjak, és ne rabolja az időmet annyit. (igen, hülyén hangzik, de van mögötte igazság). Ha nem fizetsz, lassabban haladsz, nagyobb eséllyel tesz agyhalott csapatokba (instant agyvérzés). Én nem használok sokszor prémium járműveket, pedig van jó sok, ha farmolni kell beviszek egyet-egyet, meg funolni jó velük. Igen, van az a szint, ami már pay to win (pl T29 aminek egy jagdpantherrel 90 fokból nem sikerült a tornyát oldalról belőni nem egyszer 100 méteren belül, a fejlesztők szerint ez a magyar net miatt van....WTF), de vannak nagyon jó, és viszonylag olcsó préimum járművek. Meg kell fogni az akciókat mint most, 50%-al ócsóbban megvenni, mitöbb tessék prém tagságot is venni szintén féláron (most kb 3500Ft 3 hónap, más a WoW-ért fizet 4000-et havonta!) Arra nem tudok mit írni, ha a szórakozásásra nem hajlandó az ember havi kb 1200Ft-ot fizetni. Ennyibe kerül 1 doboz cigi, 4db jobb minőségű sör, de aki nem él ilyenekkel, írhatnám azt is, hogy 10db óriás túrórudi ára, aki édesszájú azt is beveri 2 nap alatt. És jól érezte magát...2 napig. A cigiből rosszabb esetben 1 napig, a sörből úgyszintén. Nem ösztönzök senkit, hogy költsön a játékra, de aki minőségibb játékélményt akar, meg élvezni szeretné ezt a szart, akkor költsön. Nincs semmi ingyen, ezek a riherongy alkotók ebből élnek, ha tetszik, ha nem. Ha nem fizet senki, akkor se te, se én nem fogunk vele többet játszani a jöbőben, mert fogják és lelövik az egészet, semmi sem tart örökké, pár online játék már rég a digitális temetőben pihen.
Tessék más oldalról is megközelíteni a témát. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi #6578 üzenetére
Igaz, nem a spawnig, de Ru 251-essel, Walker Bulldog-gal és M18-assal én is a pálya szélén sunnyogok, hogy aztán hátbatámadhassam az ellenséget
A spawncampelés szerintem akkor is szemét dolog, más értelmes jétékban (Battlefield 3 és 4) sincs engedve, és meghalsz, ha spawncampelsz, vagy csak a spawn több száz m-es közelébe is merészkedsz
-
Francia91
veterán
válasz
BogyóBP #6576 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy ha egy bizonyos zónán belül van a killje a spawncampelő tanknak (tehát a spawnon lövi ki az ellenséget), akkor kibaszni abból a meccsből.
De 2-3 pályán pl nagyon is ért valamit a spawnvédelmi zóna (Finland, Advance to the Rine), ott tényleg nem tudtak spawncampelni a kialakított zóna miatt. De gondolom elkezdtek sírni sokan a ruszki prémiumosok között, és megszüntették ott is, ahol tényleg 100%-osan ért valamit...De az biztos, hogy mikor beállnak 5-6 Heavy Tankkkal spawncampelni, a legundorítóbb-és gyávább dolog
-
BogyóBP
addikt
válasz
Francia91 #6575 üzenetére
Igen mondjuk nem ártana ha újraéledés után 15mp sérthetetlenséget kapna az adott tank (átmegy rajta a lövedék 15mp ig). Csak az a baj ugyebár hogyha az egyik csapat kurva jó meg sem áll az ellenség bázisáig, addig nyomja vissza a másik csapatot. Így pedig úgy tűnik nem lehet akkora spawn zonát létrehozni hogy ne lehessen belőni.
-
Francia91
veterán
A mai napig nem tudom felfogni, hogy a spawncampelést miért nem lehet felszámolni...
Voltak olyan pálkyák, ahol az első verziós spawnvédelmi zóna ért valamit, tényleg volt gyakorlati haszna. Aztán megszüntették, 10-15 m-es körök lettek helyette, azóta egyik mapon sem ér lóf*szt sem....
Vérpistikék miatt van, hogy legalább a prémium belőhetetlen tankjaikkal tudjanak killt szerezni, ha már tankozni nem tudnak?
Mert az esetek többségében a prémium tankosokat észlelem a spawnponton heavy tankokkal campelni....
Erősen kétlem, hogy nem lehetne egy értelmes rendszert kidolgozni ez ellen, csak éppen a Gaijin magasról sz*rik rá, nehogymá' ne kedvezzen a prémiumosoknak
Ahogy sok pályán pl megszüntettek jó feljárókat fasza campelő helyekre (Korea pl, a hídra fel lehetett menni, odabasztak sziklákat, azóta kuka) -
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams #6568 üzenetére
Félreértés ne essék sokat segítettek a prémium járművek és a prémium is-
jobb lett? igen! megérte? igen!! -
milkabrams
őstag
Ezért van az, hogy én 0 forintot költök erre a játékra.
-
milkabrams
őstag
Örülök ennek a frissítésnek, van hogy az egér nem működik, van hogy a billentyűzet vagy épp hang nincs.
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6562 üzenetére
Ez meg a szokásos agyfasz....
10-ből 9 meccsen ilyen csapattal kell szopni minden meccsen, aztán mikor beéledek másik tankkal, csak 5-6 spawncamper vár a spawnon....
Mert a másik csapatban tudnak játszani, én meg vérpistikéket kapok, aztán csodálkoznak, ha az ember kedve elmegy az egésztől.... Mert még néha oké, de hogy minden meccsen ezzel kell szembesülnöm, azért nekem már többnek tűnik, mint véletlennek... Haverom aki prémiumozik a kezdetek óta, sosem látott ilyen csapatokat, 80%-os Win Rate-ja van... Érdekes.... -
Tactical
tag
válasz
maximilian4 #6553 üzenetére
Szia!
T34 STZ, T34 57, KV1.
Ha ki van fejlesztve az amerikai ág, ott 4.7- ben ömlik a "pénz". -
maximilian4
addikt
Hosszú kihagyás után megint elkezdtem játszani. Ami elsőre feltűnt hogy mikor abbahagytam az általam birtokolt legnagyobb br-rel rendelkező trió (T54 47', 49', 51') egészen a ranglétra legtetején volt, most viszont nem kicsit lejjebb csúszott, illetve csatában sem egyszerű, mert úgy tűnik mintha kva gyengék lennének már ezek a tankok, vagy csak én jöttem ki a gyakorlatból (na de ennyire?!
). Pénzt is szeretnék gyűjteni, mert nem tudok javítani sem, és fejleszteni sem, nemhogy új tankot vásárolni. Melyik orosz trió ajánlott most, amivel könnyebb dolgom lenne és ki tudnék termelni egy kis ezüst oroszlánt? A t-54 hármastól lefele az összes orosz tank ki van fejlesztve szinte, kivéve az újakat.
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
A holnaptól kezdődő akcióban szerintetek érdemes megvenni az amerikai T28-at? Még mindig van a promóciós aranysasomból és még maradna is egy kevés, ha megveszem.
Az amerikai ágat akarom kihúzni vele, eddig kb. semmit nem mentem amerikaiakkal. Érdemes egyáltalán nekiállni? Eddig csak a németeket húztam, 6.7-en állok, innen kezd egy kicsit monotonná válni úgy érzem. Az orosz SU-100Y-t megvettem tegnap akciósan, eddig tetszik.
-
Francia91
veterán
Szeretek 6.0-ban tankozni, mondtam már?
Pedig a presetem nincs elbaszva, max 6.0....
Mit találnak még ki, hogy szopassanak? Mert már lassan letörlöm az egészet a f*szba... Mikor a jó anyjukba jönnek már rá, hogy a +/- 1.0 BR egy határtalan baromság? 10-ből 10 meccsen +1.0-ban kell szopnom, majdnem minden meccs csak nyeli a Liont....
-
Laszmen
aktív tag
Reál 7.0 oroszt nyomom már jó ideje, egyszerűen kb másfél hete ha Amcsi/Brit duó ellen megyünk az mindig instant vereség, minden pont a miénk elsőre, védjük, és az utolsó 5 percben ledarálják a csapatot, hiába spotolom az enemyt, leszedem az enemy repülőit, egyszerűen csak azt látom hogy minden csapattársamat kilövik egyenként, nem értem, és csatáról csatára ez van, 8-10 killeket csinálok, és minden csata bukó, nem tudom mit kellene csinálnom, egyedül tolom, ha squadba nyomom akkor meg folyton 4-es squadok ellen dob 1.0br-el fentebb...nem értem mit kellene csinálnom, ha én megyek amerikaiakkal az instant vereség, oda vissza nem játszik...
Hiába a Talizmán, nem gyűlik a pont, mert minden csata bukó...
-
SP4C3
veterán
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS #6534 üzenetére
Simán tankozással szart sem ad, évekig tartana összegyűjteni használható mennyiségű legénységi pontot... Prémium tankkal még úgy ahogy jobban adja, de még az is nulla...
De ha nincs prémium tankod, akkor még a fejlesztési pontot is nagyon sajnálja a Gaijin, egy normál 5-6 killes nyertes tankmeccsre kapsz 6.0-ban 1.400 - 1.500 RP-t járrműfejlesztésre... Prémium tankkal 3-4 ezer RP-t kapok ugyanezért átlagban... Ahol nincs prémium tankom, ott már nem is szenvedek, szaros 1.000 - 1.500 RP-kér kínlódjak minden meccsen agyhalott csapatokkal...Minden nemzetnél, majdnem minden meccsem kifogom a legagyhalottabb idióta csapatot... És ilyen meccseken szenvedjek 1.000 vagy legjobb esetben 1.500 RP-ért?....
-
CHaooSS
őstag
Komolyan ilyen szánalmasan gyengén adja a legénységi pontokat? kész rémálom.. olyan k**va szarul ad, hogy 60 csata után kénytelen voltam 1000 aranyért venni 17.500 pontot mert szánalmas
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Elmegy a gazsi a tudjatok hova...500 meccset kell jatszani hogy megadja azt a napi 5-ot a badge-re.
Most is csata, szerzem a killeket, harcolok vegig, a vegen kikopi hogy 60!!!%-os volt az activitym....hat elmehetnek a lonak a turos......oda.Erdekes amig ez nem volt addig mindig ilyen 97% meg hasonlok jottek ki.
-
Francia91
veterán
Nekem a Walker Bulldognál kezdődött a használható amcsi tankmeccs korszak, meg előtte az M18-ast tudom még említeni. Azelőtt tényleg szenvedés rendesen. De most már azért untam rá, mert ritka szar RP-t ad 8 killes nyertes meccsekre is, belefáradtam, hogy 1.500-1.700 RP-kér kinlódjak, mikor németnél és ruszkinál ugyanilyen meccsekre kapok prémium tankkal 4-5 ezer RP-t....
-
PAtr0n
addikt
Most jutottam el odáig 3 év után, hogy a Wehraboságomat félretegyem, és próbáljak más nemzetet is tank reálban. USA-t kezdtem húzni pár napja, ritka szarok az AP lövedékeik. A kis tejeskávét is húzom most, szerencsére ehhez már kifejleszthető az APCBC lövedék, most lett meg, meg is lett az eredménye:
Jó meccs volt, igazi adok-kapok, végül megnyertük. Most érzem igazán, hogy az amcsikank ezen a szinten egyáltalán nem könnyű. Több a vesztes csatám mint a nyertes, főleg ilyenek miatt, hogy az AP lövedékkel egy tetves Panzerjager 5 lövés után se képes megdegleni, aztán persze vígan javít és kilő. Persze 1-2 instant kill azért van AP-val is, de rohadt ritka.
Aki Wehrabo mint én, áldja csak meg a németek eszét, hogy APCBC az alap lőszerük sok helyen, jó sok robbanóanyaggal. Tudom, az USA-nak is lesz fasza Tier-je, de ott legalább már tényleg "pihenhetek" és kattingathatok össze vissza -
Laszmen
aktív tag
Én megvettem anno a chart, gondoltam megyek vele pár kört reálban, 40 perc alatt sikerült 2 csatát mennem azt is Árkádban, és 5vs5 ellen, teljesen felesleges volt a megvétele, most az a terv hogy arannyal kihúzom 4.0-s tankig, az kb 800-1000 arany, és ott talán berak majd csatába... röhej...
-
Máté94
addikt
Mindig is szerettem volna, vele, ellene játszani és végre sikerült. Bár nem úgy, ahogy szerettem volna. Szegény slick, kicsit felbosszantottam a kommentemmel, miután kilőttem.
Én lennék az Emil, 2:36 körül jön az "izgalmas" rész.
-
CHaooSS
őstag
lol fel sem tűnt, hogy a Foch 7.3 lett. Ejj micsoda jó meccsek lesznek itt
-
Malibutomi
nagyúr
Eleg vicces hogy mindenki a franciakat nyomja, es ilyen 6v6 meccseket rak ossze a szerver olyan keves az aki ellenuk jatszik.
Viszont egy ilyenen volt a legviccesebb meccsem most Marderrel mentem es egy masik Marderes sraccel gyakorlatilag ketten lehoztuk a meccset az Abandoned factoryn. O begurult cappelni es en meg hatulrol fedeztem ha jott valami jelezte honnan, en meg csapkodtam kifele sorban a B1 ter-eket
A kifarmolos temahoz: Abba sem tort volna le a kezuk ha annyit irnak a hirbe hogy "reach 5 wins in tier III-VI daily" ahelyett hogy "able to complete daily tasks"
Nem olyan nehez am...es akkor az ember nem varja hogy na mondjatok mar meg mik lesznek a daily taskok, hanem egybol tudja mi kell.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6521 üzenetére
Két kattintásba szerintem nem hal bele senki.
-
Urna
tag
válasz
Malibutomi #6521 üzenetére
Hát ezt egyébként külön cikkben szokták leírni minden patch után 1 max 3 nappal hogy hogy és mint lehet framolni a CBT acces-t, igaz hogy még nincs kint. Szóval jogos a felháborodásod.
Viszont ha követted az eddigi fejlesztési fák megjelenését már nem új keletű hogy ott vannak a profil-eredmények-****CBT fülön, és a követelmények is évek óra ugyan azok: 5 győztes csata /nap , ami 3-mas vagy nagyobb rank és 70% aktivitás. Ha repülős fa akkor repülővel ha tankos tankkal.
És nem bántásból de az amerikai tankok óta ez a módi (legalább is én így emlékszem). -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6519 üzenetére
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6514 üzenetére
"de nem mondjuk meg mik azok HAHA"
Immediately after the release of update 1.75 "La Résistance" you will be able to complete daily tasks at rank 3-6 ground vehicles with an activity of 70% or more and for each task you will receive an “Armoured Forces badge”.
For 12 badges from the 40 available you will will get access to the testing team."
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91 #6515 üzenetére
Nekem meg prémium tankom nincs, vagy is most leárazásnál vettem meg a Japó féle Tigrist, hogy ki tudja húzni a Tier3-4-et, de ezen kívül csak eventes prém tankjaim vannak, prémet vettem ugyan, de nagyon régóta nem, és nem is szándékozom ezek után sem, a Chart megvettem ugyan, de csak azért mert a Gazsi még ezen is nyerni akar pénzt hogy aki nem fizet, az nem fejleszthet csak 1-2 tankot a franciáknál...
-
Laszmen
aktív tag
Azért hozták előre a Franciákat, mert idén ott volt megtartva valami esemény(Gamescom asszem) és evvel akartak "tisztelegni" vagy a franc se tudja, de a lényeg hogy az Olaszokhoz beraktak 2 tankot hogy mindenki fogja be a száját, és majd olyan február környékén várható kisebb tankáradat, de ez sem biztos....... SOON ahogy a Gaijin szokta...
-
Francia91
veterán
válasz
Laszmen #6513 üzenetére
Nekem csak prémium tankom van. Prémium tagságot sosem vettem. A T-44-122-esre egyszer 75%-os leárazást pörgetett ki meccs után, a Ru 251-est pedig szintén Aranysasból vettem 50% kedvezménnyel. Az aranysasok pedig Golden Wagerből voltak, kvázi ingyen van mindkét prémium tankom, egy forintomba sem került
-
Malibutomi
nagyúr
Gezsi modi szokas szerint.
Unlockolhatod a francia tankokat ha megveszed a premiumokat, vagy ha megcsinalsz par egyszeru napi kuldetest (de nem mondjuk meg mik azok HAHA)
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91 #6512 üzenetére
Régebben én is vettem prémiumot, de már kb fél éve nem, ez meg is látszik, csiga lassan megy a fejlesztés, pedig odateszem magam minden csatában, és ha az első 5 percet túlélem akkor a top3 mindig megvan, és a végén kapok 1-2ezer pontot, tegnapi 6k feletti vesztes csatáért kaptam 880 pontot a repülőre, és 990 pontot a tankra, nevetséges, értem hogy fizessek, na de azért legyen már látszata annak ha az ember kihajtja a belét egy csatában, azt vettem észre hogy kb ugyan annyi a jutalom 2 tank kill után mint 20 tank kill után, ezen kellene változtatni,mert ez így jelenleg vérszegény....
Nézzünk meg egy példát, Object 906 alap hangon 8-9k javítási értékkel bír, beviszed a csatába alap lőszerrel, egy tank killért jó esetben kapsz 1500-2000 ezüstöt, ha 4 tankot kinyírsz egy halállal akkor is éppen a pénzednél vagy, és akkor nem beszéltem a heatfs lőszerről ami szintén pénzes dolog, tehát ha bemész a csatába és kiszednek rögtön az 9 ezer mínusz, ha vissza tudsz menni repülővel, ami egy Yak 9UT esetében 12k, tehát már mindjárt 20k mínusz a csatád ha vesztesz, ha win akor is 1-2 ezer, nem látom benne a realitást...
-
Francia91
veterán
válasz
Laszmen #6511 üzenetére
Az RP-ről meg annyit, hogy szánalmas. ahol nincs prémium tankom, ott már nem is játszok, mert szánalmas, amilyen kevés RP-t ad egy jó meccsre is. A 8 kill/0 halálos nyertes meccsre kapok 1.900 - 2.000 RP-t... Prémium tankkal ugyanez 4-5 ezret jelent...
Németet és ruszkit fejlesztem, mert ott van prémium tankom (Ru 251 és T-44-122), de anélkül örökkévalóság... A T34 miatt már félig ki van fejlesztve az M26-os, de megálltam, mikor meccsenként átlagban 1.200 - 1.500 Rp-t tudok összekapirgálni... Ru 251-essel vagy T-44-122-essel 1 killel szerzek ennyit....Szerk.: SP4C3-nek akart menni
Jaja, találkoztunk meccsben, emlékszem, hogy ott is írtad chatben. De nekem némettel is ugyanez megy, én behúzok 1-2 pontot, kiszedek 6-7 tankot, de akkor már csak én élek, aztán megb*sznak egyszerre 5-6 tankkal...
-
Laszmen
aktív tag
-
SP4C3
veterán
válasz
Francia91 #6503 üzenetére
Szuper, jöttek a francia tankok ez nem baj, hiszen új content, DE.
Mégis meddig tart mire kimászom az egészet? Még így is mire eljutottam 8.0-ig, addigra 9.3-ra nőtt a BR és sosem leszek top tier-ben, főleg úgy, hogy nem vagyok se wehraboo se wapanese, szóval minden ágat szeretnék húzni, de egyszerűen kevés az RP és így lehetetlen egyről a kettőre jutni.
A másik meg, hogy a csiga és baguette evők előtt kellett volna jönnie az olasz harcvödröknek, nem?
Túúúl sok jármű, túlon túl kevés RP és idő.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi #6506 üzenetére
Mikor oldják is fel? 2hét?
-
CHaooSS
őstag
You have purchased "B1ter Pack".
You have purchased "10000 Golden Eagles".Én állat! Nem bírtam magammal
-----
Malibutomi: mindig így van, viszont 12 plecsnit vagy valami érmet kell összeszedned. napi 5 win 70%-al és ennyi. -
Francia91
veterán
Ma jön az 1.75
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest