- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo88
csendes tag
Látom, a WOL örökzöld téma
Nekem is volna kérdésem, hátha vki tud segíteni.
Routeren 7-es external portot a 7-es internal portra forwardolom (singe portforward), IP címnek meg megadom a sajátomat, 192.168.0.176 Ez így müxik is, megkapom a csomit, ha neten keresztül küldöm, akkor is. Ha a gépet kikapcsolom, akkor kb 5 percig tudom újra visszakapcsolni, mert elfeledi a router, hogy hol is volt az eszköz. A routerem (linksys rvs4000) manulja aszondja, 255-ös a broadcast cím, de hiába küldöm oda a csomagot, nem kapom meg bekapcsolt állapotban sem. (Csomag-megkapás ellenőrzése.) Próbáltam, hogy nem statikusan kérek ip-t, hanem dhcp-ről úgy, hogy static mappingba mindig az én macem kapja a 176-ost, de akkor kapom a 255-ös ip-re továbbított csomagot. A routeren van IPS meg Dos proterction, Multicast Passthrough és Block WAN Request fícsörök is, de akárhogy állítom be, nem kapom meg, még akkor sem, ha az egész tűzfalat kikapcsolom. Csak akkor, ha a 176-os portra küldöm, és a gépem be van kapcsolva.
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest