- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- UHD filmek lejátszása
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
A WinME a valaha kiadott legrosszabb opre a MS-tól. Fel se tettem volna a helyedben. Ennél nagyobb hülyeséget el se követhettél volna. Bármit felrakhattál volna, csak a WinME-t hagytad volna a francba. A W98-at tovább lehetett kapni a boltokban, mert a WinME annyira fos lett. Tegyél fel másik oprét.
-
Goose-T
veterán
A WinME a valaha kiadott legrosszabb opre a MS-tól. Fel se tettem volna a helyedben. Ennél nagyobb hülyeséget el se követhettél volna. Bármit felrakhattál volna, csak a WinME-t hagytad volna a francba. A W98-at tovább lehetett kapni a boltokban, mert a WinME annyira fos lett. Tegyél fel másik oprét.
-
Marcus
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
SMART fülön először nem látszik semmi.
Ha lenyitod, akkor látszaqnak a vinyók és kiválasztás után a paraméterek.
Ha nem ez akkor még BIOS beállítás lehet. Esetleg alaplapi driver.... (ezt csak óvatosan tippelem) -
twollah
nagyúr
UP
-
twollah
nagyúr
Egy szép napon a mindenki által imádott operációrs rendszerem 97+1eSE verziója bemondta az unalmast, és kezdetét vette a közkedvelt format c: + reinstall taktikai FPS.
Úgy gondoltam szegény kilencvennyolcam lecserélem egy kicsit korszerűbb Ablakok Enyémre (gy.k.:W!nME).
Minden szépen, és jól sikerült, majd feltettem a SpeedFant, és meg akartam nézni a HDDim S.M.A.R.T. értékeit, de nem találtam őket a listán.
Kicsit ledöbbentem.
Valakinek valami ötlete, hogy most hogyan tovább?
Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest