Aktív témák
-
Erunosta
tag
Most szereztem egy Club3D R9 280X RoyalQueen videokártyát. Az egyetlen gondom vele, hogy memóriákon nincs direkt hűtés. Szabadon vannak és csak a ventik hűtik. A probléma, hogy memória előszeretettel megy maxon böngészés közben is amikor a ventik nem olyan aktívak. Érdemes lenne undeclockolni memóriákat? Ha igen, mennyire? Valahol olvastam memóriát nem olyan egyértelmű underclockolni, azaz többet árthatok mint nyerek, instabillá válhat.
Egyáltalán mennyire gond, hogy nincs direkt hűtés rajtuk? Mennyire melegszenek vram-ok?
Gondoltam ramsünikre, de néhány helyen alig van 3mm vastagság, oda nem férne el egy olyan.
Egyéb megoldás, vagy hagyjam a csudába?
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest