- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IR fotózás/Infra fotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hangtalan nootbook
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Most szereztem egy Club3D R9 280X RoyalQueen videokártyát. Az egyetlen gondom vele, hogy memóriákon nincs direkt hűtés. Szabadon vannak és csak a ventik hűtik. A probléma, hogy memória előszeretettel megy maxon böngészés közben is amikor a ventik nem olyan aktívak. Érdemes lenne undeclockolni memóriákat? Ha igen, mennyire? Valahol olvastam memóriát nem olyan egyértelmű underclockolni, azaz többet árthatok mint nyerek, instabillá válhat.
Egyáltalán mennyire gond, hogy nincs direkt hűtés rajtuk? Mennyire melegszenek vram-ok?
Gondoltam ramsünikre, de néhány helyen alig van 3mm vastagság, oda nem férne el egy olyan.
Egyéb megoldás, vagy hagyjam a csudába?
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest