Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
-
zsiga667
addikt
Tényleg, mennyiért adnád?
-
TexT-BoY
addikt
ööö Jelentem a kártya nem is 2000 hanem 3500:D Szegény J.J. András haverja:) töle vetem de mint voodoo 3 2000ret
-
Panther
HÁZIGAZDA
A RAMDAC-ot nem tudod húzni, az annyi amennyi és kész, de egyébként értelme sincs, mert csak a kész digitális képet (jeleket) alakítja át analógra, hogy a monitor fogadni tudja.
Chip/mem alapból 143/143, ehhez képest nekem egy a chipet hűtő 4cmes ventivel 190/190et sikerült elérni. Egyébként a leggyorsabb Voodoo3, a 3500 alapórajele 183/183, szóval már annál is gyorsabb a kártyád. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
acer_
aktív tag
Régebben olvastam egy korabeli okfejtést a melegedésről.
Ha jól emlékszem, olyasmi volt benne, hogy nagyon nehéz volt anno olyan válogatott sd ramot találni, ami 200mhz körül is stabil..
Én a helyedben nem húznám.. Jelentős teljesítménynövekedés úgyse tudsz kicsalni belőle, max hazavágod.. -
zsiga667
addikt
Milyen lapban használod?
-
Pötyi
őstag
Figyelni kell a kártya hátoldalán, hogy a chip mögött nem kezd-e megfeketedni a nyák? Ha igen, akkor az a közeli halál/megsülés jele, ne húzd tovább...
(Kulonben is, nem arra van... :D Én a helyedben eltenném azt a kártyát, nem pedig megsütném, mert relikvia... :D ) -
úgy emlékszem anno, nagyon forróak voltak rajta a ramok már alap órajelen is.. de azért biztos lehet, bár szerintem sokkal nagyobb gyorsulást így sem lehet elérni vele:O :)
-
TexT-BoY
addikt
az a kérdésem hogy ezt a kártyát lehet-e tuningolni és ha igen akkor hogyan?
most 187/200
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest