Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nem percet veszel, hanem felhasználható egyenleget töltesz fel. Ha percet vennél, nem 10€-t, hanem 1000 percet írnának jóvá a feltöltés után.
Alapvető értelmezési problémából indul ki a félreértés.SimS#5829: hol olvastál róluk rosszat?
(Igazság szerint én se rosszat, se jót, illetve nagyjából semmit, egy topictárs írta korábban, hogy ő a nymgo-t használja, és nem volt még vele semmi olyan gondja, mint ami az FVD-nél már előfordult, és FVD-nél az utóbbi időben elég gyakran van valami gebasz).
Üdv!
-
gologolo
tag
Én nem láttam semmi újdonságot, csak azért bosszantó ez a dolog mert ahogy a technológia fejlődik és jönnek ki a jobbnál jobb, magas hatékonyságot nyújtó kodekek azokat a régi verziók nem biztos hogy kezelik majd. Aztán így egy idő múlva lehet kényszerítve leszünk hogy váltsunk az újabbra mert pl. annak lehet olyan jó adathasználati igénye lesz hogy már hülyeség lenne nem váltani.
sumsang: Köszi, de egyenlőre jó lesz a régi verzió a mobilvoip-ból. Mindenesetre későbbre lehet jó lesz. Jó tudni hogy léteznek alternatívák.
-
valamelyik androidon valamelyik verzió beépül, de nem mindegyik mindegyiken.
nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen legyilkolni a phone.apk t?nekem a phonenál inaktív a clear defaults.
úgy oldottam meg a problémát, hogy a főképernyőn az alsó 5 ikonos sávban a telefont lecseréltem MVre. Sima telefont már nem is használok.
-
g0dl
addikt
-Szerintem az árakat simán emelnek a hazai szolgáltatók a meglévő csomagokban is.
-A feltöltősök még inkább durva árakkal dolgoznak, és ugye a fvd-nél nincs havidíj
-A FVD-nél egy év múlva is megmarad a pénzed, ha nem töltesz fel
-Az FVD ad 120 nap ingyenes vezetékes hívást, ami azért nem kevés.A második pontod a 10%-ról számomra teljesen érthetetlen.
A 3Ft is messze olcsóbb a 30 (valójában feltöltés esetben inkább 40) forintnál, meg a 4, sőt 5Ft is . -
1.) a hagyományos szolgáltatóknál ez nem így van. ha árat akarnak módosítani, akkor bevezetnek egy új tarifacsomagot, s akinek a korábbi tarifacsomagja volt, az annak az áraival telefonál - legyen az akár perpaid, akár postpaid csomag (http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/feltoltokartyas/lezart).
Ezzel a telenornál vitatkoznék.
Volt Djuice számlás 20 tarifacsomag, 20 Ft mindenhová 2500 Ft/hó.
Aztán szép lassan felemelték a percdíjat, bevezették a kapcsolási díjat, és megemelték az előfizetési díjat úgy, hogy nem is beszélhető már le az egész, ráadásul ami lebeszélhető, arra is meg van szabva, hogy milyen arányban használhatod el hálón belül és hálón kívül.Én aláírtam, hogy akarom a csomagot (szerencsére nem hűséggel, mert hülye nem vagyok), és hónapok-évek során szépen felemelték sunyin.
Ugyanez van a bankokkal, meg az összes szolgáltatóval.
Szóval ez elég naiv és/vagy álszent duma, hogy "árat emelni csak új csomaggal lehet, a régieknek meg minden marad"... -
betyarr
veterán
bár úgy lenne,ahogy írod!én 13 éve vagyok dominós és nem tudnám megmondani,hogy hányszor emeltek azóta árat és soha nem érdekelte őket hogy én adott feltöltéssel az emelés után hány perc beszélgetést veszítek.nyilván voltak és vannak különböző új és már lezárt tarifák,de a meglévőkben is voltak áremelkedések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nintendo Switch 2
- Politika
- EAFC 25
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keep Driving teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Játékos ASUS Magyar VILÁGITÓ Bill NVIDIA 2gb dedikált Intel i5-8265 8gb ram 256gb SSD
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP 15 FHD IPS AMD Ryzen 5-2500 IPS FHD 8gb ram 256 ssd windows11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest