Hirdetés
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új nekem ez a téma így segítséget kérnék ...
Terv a következő ... mobil iroda mobilinternettel, amire rákötve vezetékes internetes telefon, ami budapesti számmal (számhordozással) rendelkezik és esetleg még fax is lenne rákötve ... iigen ... tudom
Elképzelés: 4G router (Tp-link MR400) SIM kártyával (szolgáltató még nem eldöntött, de szerintem lényegtelen) + Linksys PAP2T-NA (ez új info nekem, hogy kell ilyen is) + erre menne rá sima vezetékes telefon ... a kérdés, hogy hogyan lesz ebből (gondolom valamilyen szlgáltatást meg kell rendelni) telefon + fax ... ja és a budapesti szám számhordozással kéne ...
Tudom, hogy örült dolognak hangzik, de kb ezt kéne valahogy összehoznom ...
Ami nem tiszta, hogy a PAP eszközt hogyan kell beüzemelni (gondolom előtte szolgáltatót kéne keresni), illetve, hogy milyen IP telefon szolgáltatóval kell felvennem a kapcsolatot (jelenleg egyet sem ismerek), hogy összehozzuk ezt az egészet.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest