- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
-
PROHARDVER!
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Jelenleg olyan megoldás van, hogy kifelé mobil számot jelez a fogadó félnél, de azt a számot nem lehet visszahívni vagyis lehet, de a központba kapcsol.
Amúgy egy vezetékes számon visszahívható a konkrét telefon, így ha valaki ismeri azt a számot, akkor el tudja érni azt aki kereste.
Csak gondoltam ezen a rendszeren lehetne változtatni és felvetném, hogy mi a megoldás
Szóval itt a visszahívhatóság problémáját kellene megoldani ill. a korlátlan "csomag" sem árt.ui:
félre értetted, NEM ingyen telefonálás miatt kérdezősködök, meg se fordult a fejemben
ha már mobil flottában 7-8ezer ft-ért lehet korlátlanul telefonálni, akkor ip alapú technológián miért ne lehetne olcsóbban? (amúgy is fix telefonok az asztalon kényelmesebbek lennének)vagyis nem tudtam, hogy nem igazán van ilyesmire megoldás -
phanfantom
senior tag
Igen.
Voip telefonközpont-ra rákeresve a google-ben, kidobott pár szolgáltatót, de sehol nem láttam, hogy opcióként korlátlan hívás lehetőségét felvetnék, csak, hogy olcsó percdíjak.
A call centerek nem úgy működnek, hogy korlátlanul tudnak kifelé hívni? Vagy az ottani számok nem visszahívhatóak és ezért olcsón meg tudják oldani?ui:
miután elküldtem a választ, akkor láttam, hogy kérdeztétek mit jelent a korlátlan
szóval bármilyen számot lehessen hívni percdíj nélkül, természetesen belföldön -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Adott egy cég, ahol korlátlan telefonálásra kellene valamilyen megbízható megoldás.(fix asztali telefonok, mobil nem érdekes)
Kb. 5-10 telefonról van szó. Az lenne a lényeg, hogy minden szám visszahívható legyen.
Erre milyen megoldás van ill. milyen a költségvonzata havi szinten?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest