Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
ÁÁ, én vadmarha. Kötőjellel írtam a címet kettőspont helyett, ezért nem fogadta el.

Át lehet írni VMWare alatt a teljes címet, működik prímán.
Viszont nem értem, hogy a rossebbe fogadta el neked a rendes kártyánál. Nekem ugyanúgy az eredetit írta ki.
-
Atlantis
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Küldök neked mailben egy programot. Valós a cím az adatlapodon?
Ha eléred, hogy azzal is az átírt címet írja ki, akkor tényleg igazad van.
Közben megnéztem a második linket is, ez már jó lenne, de az első 3 karaktercsoport itt is kötött. Nekem olyan megoldás kéne, amivel az egész MAC-et én adhatom meg.
-
Atlantis
veterán
Meg lehet valahogy változtatni a VMWare által generált MAC-címet? Nem szoftveres klónozásra gondolok, hanem kvázi "hardveresen". Egy fizikai hálókártyánál ez valszeg lehetetlen, de a VMWare mégiscsak egy szoftver, ami valami alapján generál MAC-címet...itt elvileg megoldható, nem?
-
Atlantis
veterán
Na, csinálnám én, de közben sikerült úgy elállítanom, hogy NAT-en sem megy a net.

-
Atlantis
veterán
Hálózati beállításokkal van gondom: adva van egy 64 bites XP, mint főrendszer, ezen belül fut egy 32 bites társa vendégrendszerként. Hálózatot NAT-re kapcsolva teljesen jól működik a net a virtuális gépen is, de azt nem sikerült elérnem, hogy a virtuális gép lássa a fizikai vinyók tartalmát. Bridge módba kapcsolva se net, se hálózat a virtuális gépen...A net routeren keresztül jön a főrendszernek, a net DHCP alapú mikronet, MAC szűréssel, ez elvileg nem jelentjet gondot, mert klónozva van. Bridge módban mégsem akar jó lenni semmi...mit kell tegyek? Fontos lenne, hogy meglegyen a hálózat is a két rendszer között és mindkettőn legyen net is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest