- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Sajnos számítottam erre, amikor gépre raktam fel player-t akkor is mindent felrakott host gépre, különböző hálókártyákat meg kitudja még mit...
Gondolkozok még egy olyan variáción, hogy liveUSB, de azt meg ugye csak úgy tudom elindítani, hogyha adot gépen engedélyem van, hogy honnan boot-oltassam a rendszert.
Jajjjj jajj, nah majd csak lesz valahogy.

Köszi.
-
swoody
senior tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Jaja ezt olvastam én is, bár reméltem, hogy 2006 óta változott valamit a helyzet.

Virtualbox anno valamiért nem tetszet, talán asszem az volt vele a problémám, hogy sokkal bonyolúltabb, nehezebben kezelhető, mint a vmware.
Bár ahogy nézem ez se egy offical portable kiadás. :\Köszi szépen azért.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Vmware player futattható pendrive-ról, úgy értve, hogy mint egy portable programot bárhol tudnék használni?
Ha igen akkor gondolom megoldható, hogy a rendszer ami a virtuális gépen van szintén a pendrive-on legyen?Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest