Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mandriva11
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy esxi-t hogyan lehet Linux alól kezelni, mert ugye Win alá van a VMware vSphere Client-t de linux alá mit javasoltok vagy mi van egyáltalán? Próbáltam WIME alatt telepíteni, de nem sikerül, mert hiányzik neki egy pár dolog ami win alatt alapban meg van.
-
mandriva11
tag
Telepítettem egy Workstation alá próba képen egy MAC OSX-et sikerült is, de az egér önálló életet él, nem tud valaki megoldást? Ha találkozott valaki ilyennel kérem ossza meg velem, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy jó legyen.
-
mandriva11
tag
Kérdésem az lenne, hogy a vmware vsphere client -ből csak win. verzió van? Vagy hogy lehet linux alatt használni?
-
mandriva11
tag
Egy kérdés merült fel a napokban, hogy nevezetesen ha valaki elakarja sajátítani a VMware-t (esxi) akkor milyen kiépítésű labor gépet kell itthon összeraknia, hogy tudjon vele dolgozni? Mennyi proci-mag és mennyi ram az amivel már jól ellehet sajátítani a dolgot. Nem VMware Workstation-re gondoltam futtatni, hanem vas esxi-vel. Első körben 8mag és 8gb ram-ra eset a választás.
-
mandriva11
tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Köszönöm a válaszod, igen itt adtam meg kb 8db-ot, VMnet 0-7-ig, majd a telepítés előtt a konfigban oda is adtam nekik a lan-kat, de telepítés után, csak a VMnet0 látszik mint vmnic0 a lan-ok között, a többi nem. A képen pl 4db látszik, nekem csak 1db.
Virtualbox-ban ha 4 db lan-t beállítok a konfigban, akkor telepítés után ott van és látszik benne, de csak 4db van alapban, ami a konfigban bepipálható 
-
mandriva11
tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Érdeklődnék, hogy valaki VMware Workstation alá tett már fel ESXi-t?
Gyakorláshoz szeretnék ilyet feltenni, de nem tudom, hogy a VMware Workstation-nél hogyan állítsam be a lan adaptereket, hogy annyit lásson az ESXi,mint ahány darabot szeretnék betenni, pl 8 db-ot.
Sajnos eddig a configban hiába raktam be 4 db-ot, telepítés után csak 1db volt benne. -
mandriva11
tag
Érdeklődnék, hogy Workstation-ben hogyan lehet olyat beállítani, hogy egy VM esxi feltelepítése után több hálókártya tartozzon hozzá? Mintha a gépben pl 8 db LAN kártya lenne, amiket később egymástól függetlenítve lehetne használni. "Remélem valamennyire érthető dolgot kérdezek"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Behalok