Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nem azért kell reg a broadcom-n, hogy ingyenesen tudd használni, hanem azért, hogy le tudd tölteni a Personal Use verziókat.
Anno kerestem a neten utána, sok hely fel is dobta, hogy az bizony az a változat, de letöltve és telepítve persze hogy nem a Personal Use változatok voltak, így egyszerűbb volt csinálnom egy fiókot. -
Mit szeretnél telepíteni, W11-t?
Azért fontos kérdés ez, ha itt Windows 11 x64-t választod, akkor befigyel a TPM ablak(amit nem lehet átugrani, meg kell adni jelszót), ezt követően hiába jelölöd be, hogy melyik fizikai lemezről, partíciót használnál, aztán meg meg is adod a kívánt partíciót, a virtuális lemez létrehozási procedúra végén, a Finish gombra kattintást követően ez fog figyelni az arcodba...Nem tudom, hogy át lehet-e verni a vmware-t, azaz itt nem megadni ISO-t, aztán itt Windows 10 x64-t választani, aztán átírni a nevét (mert így nem lesz tpm ablak, nem nyafog a végén) és utólag betallózni a CD/DVD-be az W11 x64 ISO-t-
Kipróbálni nem tudom most, mert azon a meghajtón vannak adatok, amit itt példaként, képernyőmentésekhez használtam, mert letakarítana mindent róla...

UI: Ha működne is ez a módszer, az fontos, hogy a vmware ws pro-t admin joggal kell futtatni, mert egyébként nem fér hozzá fizikai partícióhoz, csak az egész fizikai lemezhez.
UUI: Ahhoz, hogy fizikai lemezt/partíciót egyáltalán kiválaszthass, ahhoz CTRL+N után Custom (Advanced) lehetőséget kell választani.
-
-
-
Anno a VirtualBox kapcsán kérdeztem ezt (és ott a Scale Mode megoldást jelentett), VmWare-el(Player, ha ez számít) kapcsolatban tenném fel a kérdést.
Van valami mód arra, hogy fix felbontásban induljon, azaz ne össze-vissza méretezze át az ablakot?
-
-
-
-
válasz
dellkereső
üzenetére
Elég egyértelmű, hogy azt... De link kárpótol...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
üzenetére
Nem, sem a VB, sem a VmWare sem játékra lett kitalálva, de ez utóbbi jobban támogatja a 3D-t (VmWare Tools telepítését követően). VB-nél Quest Additions a kiegészítőnek a neve...
-
válasz
üzenetére
Valamilyen szinten kezeli a 3D-t, de nem olyan szinten, mint a VmWare: [link]
A VmWare Player ingyenes, gyári oldalról regisztráció ellenében, egyéb portálokról meg regisztráció nélkül is letölthető
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja ez a javaslat jobb lett volna ha az MS Virtual PC topikban lett volna megválaszolva részemről, hisz VPC alatt egyből használható a VHD, míg VmWare alatt a VHD-t át kell konvertálni... Bocsesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
Hali!
A Vmware Player is teljesen ingyenes, és egy home user-nek tökéletesen megfelel, mert ebből a szempontból minden olyat tud, mint a nagytesó...

Player vs. WorkstationFire.
UI: Amúgy abban egyetértünk maximálisan, hogy kimagaslik a mezőnyből. Én elég sokáig használtam a XP Mode-ot, de egy idő után, meguntam, hogy lassan indul, ha telepítek alá valamit és restart kell, akkor volt amikor 3-4 perc volt mire újraindult....Kipróbáltam a Playert, azóta is fent van, 3 virtuális gép alatta. Pöpec!

-
-
-
Hali!
Megszerettem volna nézni az Ubuntu 9.10-et, csak kíváncsiságból. (Utoljára még az előző évezredben használtam Red Hat-ot, kilométeres parancssorból írtam audio CD-ket
)Na de az a gond, hogy amikor indulna, akkor kéri a login adatokat(amit korábban már a vmware bekért) és hiba adom meg helyesen, nem enged belépni..

Fire.
UI: Nem virtuálba telepítve simán megy minden...
-
-
Hali!
"Itt vagyok, újra itt vagyok..."

Hogy lehet beállítani(ha lehetséges), hogy lássa a fizikai HDD-imet(vagy azon egy partíciót)?
(Sata2-es HDD-k, AHCI üzemmód, remélem nem csak IDE-s cuccokat kezel)Fire.
-
Hali!
kraftxld, gb4400
Kösz a válaszokat. Nos, ami a Tools-t illeti, az volt a gond, hogy egyszerűen nem települt. Annyit tettem most, hogy W7 x64 alatt rendszergazdaként kell futtatni a VMware-t,(mondjuk ez teljesen logikus, nem értem miért nem gondoltam rá azonnal
) legalábbis amíg létre nem hozok egy virtuális gépet...
Így a telepítés végeztével(XP Pro-t raktam fel) rögtön, kérdés nélkül telepítette a VMWare Toolst, majd újra is indult automatikusan. Természetesen most minden OK. 
Fire.
-
Hali!
Na még pár kérdés. Hogy tudok videokari drivert telepíteni? Miért nem jól mutatja az óra az időt? Miért választja le a Pendrive-ot a W7-ről, amikor a Vmware maga felismeri?
Fire.
-
Hali!
Felpakoltam a VmWare 3 Playert, W7 x64 alá. Az lenne a "gondom", hogy valamit átkonfigolt a W7-ben, mert a W7 indulásakor van bejelentkező képernyő, a rendszergazda fiókommal, de ezt nem tudom kilőni.
Ötlet?
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Áthegeszteni? Azt javasolod, hogy törje meg a progit? 

)
számomra tökéletesen megfelelő megoldás.
) legalábbis amíg létre nem hozok egy virtuális gépet...