- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dellkereső #1165 üzenetére
Elég egyértelmű, hogy azt... De link kárpótol...
-
törölt tag
válasz
dellkereső #1158 üzenetére
ejha! én mintha hivatalos oldalról szedtem volna le, úgy emlékszem ...
virtualbox kezel 3D-t vajon????
szerk : virtualboxot nézem a hivatalos oldalon. lehetséges, hogy nincs x64 belőle????
-
törölt tag
válasz
dellkereső #1156 üzenetére
Biztosan van egy szűk réteg, aki üzleti területen használni tudja, de mondjuk akkor nem értem, miért nem fizetős?
Másrészt egy cég előbb vesz második gépet, mint virtuális környezetet futtasson.
De mondom, nem értek hozzá.Az általam ismert felhasználói mind magánszemélyek és régi környezetet próbálnak vele emulálni, kompatibilitási okokból. tehát minden arra való, amire használják. Persze ha a fejlesztők makacskodnak, vagy sz@rnak bele
.... ám ettől lehet még egy olyan, általam nem ismert szegmense a piacnak, ahol két kézzel kapkodnak utána
-
robrob007
tag
válasz
dellkereső #1142 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nekem akkor ahogy kiveszem a szavaidból elég egy i3 2120-as, hogy egy windows 7 64 bites alatt vmware-rel tudja virtualizálni Win server 2008-at 64 bitest plusz 1-2 win 7 64 bites klienst. -
kraftxld
félisten
válasz
dellkereső #1147 üzenetére
Jaja, akkor add oda az asszonynak, neked meg egy új gép és mindenki boldog
-
kraftxld
félisten
válasz
dellkereső #1145 üzenetére
Pontosan milyen gép? Az enyémre is azt irják, hogy max 4GB, de vígan szalad 8-al.
-
kraftxld
félisten
válasz
dellkereső #1142 üzenetére
Ha olcsón akarsz jót, vegyél használt Lenovo T61-et, T7xxx-es procival, ezen tuti jól megy
Én ezt nyúzom már 3+ éve, simán mennek a 64 bites virtuális gépek vmware workstationnel.
Ráadásul 8GB ramot is bele lehet nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest