-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Merész projekt . Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha nem az építgetés a lényeg akkor kár belé a pénz és energia. Szvsz AIO-val olcsóbban jössz ki de a rögzítés elég macerás lesz. Két blokk kell valamilyen barkács lefogatással (átlósan van furat), plusz sztem a ramokra is kellene valami borda/süni. Meg persze egy új ház amibe mindez belefér.
-
orbano
félisten
egy slim EK radi 2db 500-800rpm-en pörgetett noctuával még overkillnek is nevezhető. ha befér egy AIO, és nincs gond a hangjával, akkor kár pénz ölni egy custom loopba, kivéve, ha ugyanúgy szerelem projekt mint nekem. én egy 7 literes házba szuszakoltam be egy ilyet, mindennel együtt valahol 150k környéke (240x20-as venti, dc-lt pumpa integrált tartállyal, EK Velocity blokk, ipari mennyiségű idommal, amik meglepően gyorsan viszik a pénzt, csak a radiátorra kellett 4 low profile könyök, aminek 6k darabja).
A vér nem válik VAZZE!™
-
senior tag
A tápegység leírása:
Specification: AC INPUT 100-240V~ 2.5A-1.1A 50/60Hz DC OUTPUT +12V -- 16A + +5.5V -- 0.9AEz alapján ~200W-ot tud max felvenni a PS3, ebből szerintem, reálisan nézve, max 150W lehet a CPU+GPU páros fogyasztása.
Erre szerintem egy bármilyen 2x120mm AIO megfelel, de inkább 2x140mm-est javasolnék, így alacsony fordulatszámon is jól lenne hűtve a gép.Új alkatrészekből építeni ennél csak drágábban tudnál. A használtpiacon ki lehet hozni hasonló vagy kicsit olcsóbb áron.
De az én személyes véleményem az, hogy felesleges vizezni a konzolt, hacsak nem valami szerelemprojekt. Egy újrapasztázás és alapos takarítás mindenre elég, esetleg még egy ventilátor csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest