-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4pt0r
tag
válasz Aljasvip #69599 üzenetére
Az első bekezdésnek szerintem sok értelme nincs. Ha nem egy BF játék csatajelenetét tolod éppen akkor igen is zavaró a hang, főleg olyan játékoknál ahol nagyon sok halk hang van a hangulat miatt. Én is inkább vettem egy morat és 300al pörögnek rajta a ventik szintén P12, 600nál már halható a hangja.
-
r4pt0r
tag
válasz DroiDMester #69045 üzenetére
Igaz fizetni kell de nagyon lassan tesznek bele olyan új dolgokat amiért tényleg kéne fizetni.
-
-
r4pt0r
tag
válasz proci985 #64925 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem jobb ez. Ez 8 ventis, 25watt per csati, és max 100 watt az egészre, és flow szenzor csati. A többi egyezik a 4 temp header, és az RGB. Szoftverben nem ismerem az icuet de az aquabus az nagyon jó.
Egyetlen hátránya ennek hogy csak pwm, dct nem tud vezéreli azt csak a nagyok. És nehezebb elrejteni a tálca mögött ha kevés a hely a másfajta elrendezés miatt.
-
r4pt0r
tag
válasz Nwis86 #63621 üzenetére
Nekem első dolgom kiszedni a gyári ventiket a tápból ha hangos (pedig a mostani is Seasonic, még biztosan garis lenne), a közvetkező táp már inkább passzív lesz. Én is egy Arctic P12-est raktam bele 400on pörög alapból, mint a többi venti a házban, csak akkor menne feljebb ha elérné a 40 fokot a HDD de azt nem szokta.
-
r4pt0r
tag
Sziasztok!
Ha esetleg itt valaki másnak is van egy Quadroja az Aqua Computertől attól kérnék egy kis segítséget! Szükségem lenne egy nagyon közeli képre hogy lássam milyen alkatrész van, és hogy van bekötve a szomszédos alkatrészekhez a képen látható égett helyen lévő alkatrész [kép]
Sajnos valamiért úgy gondolta hogy megadja magát. Persze írtam az Aquanak remélem válaszolnak a következő héten, de nem fűzök hozzá sok reményt hogy foglalkoznak vele.
-
-
r4pt0r
tag
Elvileg a koolancekal volt valami gond, de az lehet valami régi széria volt, a rugó ment szét benne vagy valami ilyesmi. De eddig ez az Alphacool tökéletesen működik, még csak most vettem szóval nincs sok tapasztalatom vele, de nem csöpög, ha leszedem (amikor leszedjük szerintem érdemes betakarni a csatikat valamivel, mivel tapad rá a kosz ha rossz helyre ér). Én is a mo-ra leválasztására használom ha esetleg vinnem kell valahova a gépet.
-
r4pt0r
tag
A rendszerbe elég a sima desztillált víz? Esetleg ha nem akkor innen valamelyik? Vagy más?
-
r4pt0r
tag
Sziasztok
Adott egy konfig:
I5-3570k
Gigabyte 290xAz lenne a kérdés mennyibe kerülne kb., egy olyan vízhűtéses rendszer ami a fenti gépet elvinné passzívban (vagy tényleg nagyon halkan) filmezés közben, és játék közben se legyen hangos.
A radiátor méret annyira nem probléma, az külső legyen a házban nem fér el. És még az is érdekelne a pumpát esetleg be lehet e dobozolni hogy ne lehessen hallani, vagy ezek is meg tudnak így főni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Google Pixel topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Óra topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyomtató topik
- További aktív témák...