- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz DigitXT #50827 üzenetére
A leírtaknál jobban nem szeretném húzni, a kíváncsiság hajt, ennyi
proci985: értem, én is úgy gondolom hogy kéne még egy radi, de sajnos csak egyes radinak van hely gyárilag
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Adva vannak:
ház: Corsair 800D (vízre született)
cpu: i7 7700K delidelt (1.2V 4.8GHz)
vga: referencia GTX 1080 Ti (alapfesz ~2GHz GPU)Kérdésem az lenne hogy létezik-e olyan szett, ami 1 db 360-as radit tartalmaz és képes elvinni a procit és a VGA-t egyben? Vagy mindeképpen kell a második radi is?
Soha nem volt vízhűtésem, a procin most kompakt víz van, de januárban szeretnék építeni egy minőségi rendszert. Árban 100-120k-t gondoltam rá költeni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Erre a megoldásra nem is gondoltam, de nagyon jól néz ki és tényleg van ott alul hely + egy duplaradinak.
Kérdés hogy én ezt képes leszek-e így, vagy legalább úgy összerakni hogy működjön
Kártyádon a VRM1, VRM2 milyen értékeket mutatnak mondjuk egy AC Black Flag alatt?
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Én is meguntam a léggel való szenvedést és szeretném bevizezni a CPU-t és a VGA-t.
Egy Corsair 500R házikóm van, amit nem is szeretnék lecserélni. Egy i7-3930K-t és egy R9 290-et kellene meghűteni. Jelenleg a procin egy H100i van ami egyébként nagyon jól teszi a dolgát. De a VGA-t mindenképpen vizezni szeretném, így mennie kell.. szeretném ha ajánlanátok alkatrészeket, illetve adjatok már tippet hogy honnan rendeljek
Amit nagyjából kinéztem az a
CPU blokk: EK-Supremacy Clean CSQ - Full Copper
VGA blokk: EK-FC R9-290/290X - Acetal+Nickel + backplateA házban egy dupla radi fér el, az meg valszeg nem elég, szóval leginkább ebben kérném a segítséget: milyen bordát ajánlotok és hol helyezzem azt el?
Nem akarok rajta spórolni, egyszer akarom rendesen megcsinálni. De azért 120-130K-ba bele kellene hogy férjen.. nagyon max. 150.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest