-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz atomanti19 #17431 üzenetére
Az a regi kor, ami az egyik 6990-et huti a 2 kozul(igen, az egyikre nem volt meg penzem hutoblokkot venni).
Az igy van osszeallitva:
8db Hollandis csatlakozó
1 csomag masterkleer cső 16/10
tartály(Alphacool Cape Corp Coolplex Pro 10 Cooper Edition
ddc
DDC plexi teto
Phobya G-Changer 360 V2-es radi
EK 6990 VGA blokk
EK 6990 VGA Backlpate(#17432) DigitXT:
"G1/4-hez nem ajánlott"?[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz atomanti19 #16954 üzenetére
Ha nincs a hűtésrögzítő csavarokon matrica, akkor ugyan úgy él továbbra is a garanciád, persze csak ha külsérelmi nyom nélkül végzed a hűtőcserét.
-
ThodEE
őstag
válasz atomanti19 #16670 üzenetére
Annak tűnik
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Tikakukac
titán
válasz atomanti19 #16516 üzenetére
Van akinek van egy talicska pénze, betolja és megvesz mindent. Mivel az alkatrészeken nagyker ár alá már nem bírok menni, így itt is spórolunk ahol tudunk. Egész kellemes így a költségvetés. Nomeg egyedi
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
adatfalo
senior tag
válasz atomanti19 #15114 üzenetére
Szükség törvényt bont. Ezért is írtam a ráaplikálást . Az a sz*r aluminium felfogató eltört amivel rálehetett rakni "szépen" a bordákra, így radikális megoldáshoz kellett folyamodnom, gyakorlatilag semmiben nem tettem kárt és jó erősen van rögzítve.
www.adatfalodesign.hu
-
fatal1ty1984
őstag
válasz atomanti19 #15058 üzenetére
sokkal jobban elfértem+a vga is 10 fokkal lett hüvösebb
-
fatal1ty1984
őstag
válasz atomanti19 #15056 üzenetére
lapra gondolsz?
-
mrbig25
őstag
válasz atomanti19 #14750 üzenetére
Ha úgy alakul, hogy csúszik a rendelés jövő év elejére, akkor azt majd jelzem a topikban.
...
-
törölt tag
válasz atomanti19 #14680 üzenetére
Akkor a 18W-os DDC. Jó erős, van kis hanga is azért azt érdemes nem elfelejteni. 20-ért megkapod újonnan. És el fogja bírni mindazt amit leírtál. [link]
Később két vga lesz a körben? Milyen alkatrészekből fog állni a rendszer? Mert két kártya azért fűt és jó lenne beleszámolni a radiátorokat elegek-e. Egy körös rendszeren. Gondolom nem akarsz két köröst.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz atomanti19 #14680 üzenetére
B-C energiaosztályú fűtési keringető szivattyú Nekem ez a "fétisem", hisz ilyenem van.
20 alatt már kapható akár. Igaz, jóval erősebb bármelyik akvarisztikai, vagy pc vízpumpánál.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz atomanti19 #14674 üzenetére
Jóval erősebb, mint a PCnél használt HPPS. Lehet használni, csak ennyiért én inkább DDC-t vennék. Vagy mire kell a kalória?
Arra kell figyelni hogy menjen akváriumon kívül is, különben dobozolgatni kell. Meg hogy mindkét csonk használható lehessen csövet rátéve.Amúgy ott van közöttük a HPPS is az 5W-os, pontosabban csak ugyan az de a 12V-230V áramkör nélkül. Meg ha minden igaz rotorban különböznek még picit.
[ Szerkesztve ]
-
kaszas19
senior tag
válasz atomanti19 #14674 üzenetére
Nekem ilyen keringteti a vizet automatára kötöttem a vezérlést,semmi hangja és 2 blokk+ radiátor van + 3 vagy 4db 90es könyök ami még fogja de így is elég rendesen mozgatja a vizet pedig ez max 600lt/h-ás.
-
Martin97
aktív tag
válasz atomanti19 #14588 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Egyébként új és nem használt, de még tanácsotokra átgondolom a dolgokat.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz atomanti19 #14582 üzenetére
azzal a ropi radival nemnevezném hütönek,a régi trabant hengerfej asus léghütöm keresztbe megeszi a gyári ventivel.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz atomanti19 #14582 üzenetére
szinten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest