- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Köszi !
Fasza mert nekem is Asrock lapom van már nem az msi. Contact frame em van thermalright neztem is hogy az is ugrik. Megrendeltem tegnap a TG m4 hátlapot.. de ettől a problémám nem oldodik meg szerintem nem fogom tudni a gyári am4 ek backplatet használni de majd kiderül..gyakorlatban igen.. az am5 csavarokat tudnám használni de akkor roncsolnom kell a blokkot..amit nem akarok. Es az sem biztos a zéger megfogná a helyén az am5 csavarokat fúrás uttán
kiv leszek a legóra. Annó az egyes velocity-t am4 röl lga 1700ra lazán àtalakitottam csak a fém keretet kellet intelre cserelni es voalá full kompatibilis lett. Köszi a helpet majd beszámolok ha megjött a cuc.
-
gery14
senior tag
Sziasztok !
Tegnap belefutottam egy idegesítő dologba.. még régen vettem egy velocity 2 blokkot ami am4 es.. vettem hozzá am5 csavarokat annó amit a gyári backplate be tekersz bele torxal.. igen de a tökömsem nézte hogy egy gyári ek am5 backplate is kellet volna amin a socket lefogato 4 torxnak is van luka.. Na ugye az ek nál a gyàrtás leált.. eol hogy lehet ezt megoldani ?Ami még eszembe jutott de nem akarom szétbarmolni a blokkot.. a 4 karikàzot részen megy át az am4 lefogato csavar az am5.csavarok kerekek.. atfurom pont kerekre.. aztan mdgkapja a zégert es kész .. már tudom is lefogatni a gyári am5 backplate be... de ez a végső dolog lenne..
Én erre gondoltam redittet olvasva.. hogy rendelek be egy
THERMAL GRIZZLY AM5 SHORT BACKPLATE et annak megvan az a plusz 4 socket luk ami kell.
Ötleteket szívesen fogadok.
-
gery14
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Nekem is
De nem merem még használni kb olyan lehet mint a kyrnout extreme aztis szopo szepen letakarítani.. -
gery14
senior tag
Valaki használt már thermal puttyt ? Mik a tapasztalatok ?
-
gery14
senior tag
El nyugodtan kosd rá.
Az OCTO nyolc ventilátorcsatornája egymástól függetlenül konfigurálható, a csatornánkénti 25 wattos maximális teljesítmény (maximális együttes teljesítmény 100 watt) lehetővé teszi több ventilátor csatlakoztatásátAmúgy nekem a morán ugy van hogy kapot egy venti hubot arrol megy a 9venti
sata a vége rá a sata + a pwm vezérlésnek egy kábel 
-
gery14
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
9 venti van rajta minél halkabban szeretném..
. Az utolso vízemnél 33 max 35fok volg a gép de akkor 2db 360as xt45 volt bent es 6900xt 5900x volt. Intelnél meg csak a 13900k volt vizezve egyedül a 4090et nem vizeztem le. Most hogy maradt a 4090 es 9800x3d van levizezem. Van jopár radim azon filoztam rakok a gépbe is radit meg + a MoRa is csak elég lesz.
-
gery14
senior tag
Egy 1080as watercool MoRa 2 Pro mekkora wat lehűtesere alkalmas
? -
gery14
senior tag
Nekem is volt bent alphacool szűrő de rátapostam es megszünt létezni
. En megint alap 5090 et veszek az inno3d bevált lehet maradok annál vagy zotac ugyis vizezve lesz. A szintetikus bencs számok meg nem érintenek. Visszont kapja a vizet kapásbol már kész a mora is + lesz bent 2 radi mellé aztan kész
(de nem érzem nagyon hogy huu de kéne az 5090 az AI FH szarok nem érintenek hiszen csak multizok.. competívben.
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Külső morám lett lenne 2 fasza kérdésem. A pumpa es venti betápot hogy rendezitek ? Bevannak kotve a ventik egy pwm sata hub-ba csak sata kell neki , pwm jel és vezérelhető ok azt forrasztom a gépig a pwm kábelt nem nagy kunszt. Na de a sata ?.. a gépből nem akarok km es sata kábelt toltozva vinni
.. Meg mire érdemes figyelni külső radinál aki ráér firkanthatna pár mondatot 
-
gery14
senior tag
Velocity 2 am5 hol lehet még kapni es rendelni? Vagy mi lehet még jo helyette ? Rgb kell +fps
Corsair iCUE XC7 RGB ELITE LCD v lcd nélküli blokkokrol mit tudni ? Szabad vagy ne? Ekwb-blokkokon kívül nem használtam semmit még.. -
gery14
senior tag
Hamàr itt tartunk nekem is van pár lityi ek blood premixem 2 éve raktam ell a desztvizes flakonba merjem azt még hasznalni ? Azota áll de ugye használtam kb 1 évet meg az 5900x 6900xt kombóval

-
gery14
senior tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Nekem ma érkezett meg a nova 165 vol Asusok uttán fura lessz..
Rizsa az hagyjuk folyomatban december 15 körül elvileg szalitja az alza. Ramot is ugy rendeltem hogy 2 het a beszerzes vicc. A novanak semmi baja a g.skillel csak nem 7200at kell beloni neki hanem 6000mhz-t
-
gery14
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Ha adom ell a 4090et minek vizezzem le ? Arrol nem beszélve h leírtam max külső radival lesz az 5090 ha lesz vizezve mar 4090 nel sem volt kedven vizezni mert kicsi az o11d xl visszont nem tetszik más ház. Megvettem a blokkot a vga ra aztan osszesem raktam most meg adom ell es a kutyanak nem kell a 0km es blokk vicc penzert...
Arrol nem beszélve váltok platformot is.. am5 lesz az x3d-k megleptek.
Nekem már nyűg a vizezés ebben a házban. Még az 5900x 6900xt elvolt de uttána amikor 13900k+4090 lett kifujt a dolog
-
gery14
senior tag
AM5 re mi a fassza blokk most ? Barrow-ott neztem mert csak egy mini distro es a 60as 360as ek radim lesz bekotve vga-t már nem vizezek max ha veszek egy külső morat majd 1x.
-
gery14
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hmm erdekes ár én 1 éve vettem megtaláltam neked a számlát.
Gyógyszertári alkohol 100 ml tiszta szesz gyógyszerkönyvi minőségű etanol 96 %-os [ET100] 1 290 Ft 1 290 Ft
Összesen (ÁFA-val): 1 290 Ft
Szállítási díj: 1 200 Ft
Fizetendő: 2 490 Ft Ez bőven eleg volt.a rendszerhez. Maradt is. -
gery14
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez itthon trendi hogy gyógyszertári alkohol plusz desztvíz kombo. En is használtam 1x amig a ddc pumpám nem kezdet ell buzi hangon járni mintha "szárazon járt volna" kikurtam kapot rendes ek folyadékot és kész. Nem veszes árban ha clear folyadékot veszel. ( én ek blood redet hasznok / ek mystic fogot. A blood premix a mystci fog azt desztvízel én kevertem.
-
-
gery14
senior tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Félre spleenszuru nak szántam

Lassan két hete lerendeltük és kifizettük mi is az EKWB-t, de még nem sikerült feladniuk.
Teljes a B2B összeomlás náluk sajnos.
Nem rajtunk múlik, már erősen követelőztünk, és a héten megígérték, hogy indítják
Amint indul, mi is küldjük az értesítőt
Nekem ezt írták tegnap igazából az ek nyomaték csavarhuzoja kéne csak.. Haver rendelt az ek tól aio-t bf kor igy berendelte nekem a velo2 csavarjait meg kisebb,cuccokat 3 nap allat ittvolt a csomag + 1 nap a posta hevertol ide.. Szoval holl itt az osszeomlas?
Hiába irtam hogy töröljék a be nem érkezett a cuccokat szartak rá..
Leírtak magukat nálam. -
gery14
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Előző hó 04 óta basztak szalitani a rendelesem valasz nuku 1x küldtek egy valasz mailt hetek uttan hogy 20231104_5136 sz. megrendelésedhez ügyintézőnk az alábbi megjegyzést fűzte hozzá:
Sajnos megsérült szállítmányunk van, ellenőrzés alatt van másfél heteEgy várható időpontot küldtem dec 05 , de nekünk sincs több infó egyenlőre,. Na azota kertem h ami raktaron van kuldjek ki a tobbi cucc nem kell mert mar az ek tol magatol megjott 3 nap allat..
-
gery14
senior tag
válasz
Csabesz666
üzenetére
Amikor látod hogy barna es ég akkor jó a csőnek.
[link]
Érezni kell en 350w csinálom a sajátommal. Kb 2 csovet baxtam ell uttana raereztem. Mit menyire tartasz kozel stb.(ek hd petg) -
gery14
senior tag
Merlinnel mi a fax van ?
2023-11-04 kor rendeltem 13-14 re irta a bérkezést azota semmi hír. Írtam a rendelés alla az oldalon és emailt is tegnap semmi reagálás. Idáig sose volt ilyen mindig tájékoztattak ha valami gáz volt.
-
gery14
senior tag
En ezt a matricat toroltem le ugy hogy eszresem vettem.. gondolom ez nem lényeg . (Igrn kicsi poros volt)
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
10-10 centi egyenes rész elivleg akkor mér pontosan. Bar nekem hig flow 2 van de az újabb utodja is ugyan az szerintem.
-
gery14
senior tag
Par honapja amikor rendelgettuk az alphacol blokkokat voltak gázok.
Na en is írtam anno jul4 én nekik hogy kéne rendes méretű hőpad. Ezt a választ kaptam. Igen en csak most kezden ell osszerakni újból a vizet
Voltak azota vmi változások hogy elbactak vmit ?. Ugye az elso blokk nem volt síksem es a krómozott resz is szar volt.Thank you very much for your mail but the water blocks for the RTX40xx Founders Edition and the water blocks for the RTX40xx Reference layout doesn´t have this problem. If you have still high Hotspot temperatures, please check if you have mounted the water block correctly. Did you also retighten the screws after 24h of use handtight ( 1-1,5nm). If yes, please send us a photo from the imprints on the thermal pads and paste, so that we can check the mounting and the imprints.
Let me know and have a nice day. -
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szűkítővel
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Adott egy Velocity 2. Használtan vettem az egyik csavar elvolt törve oké merlinnél 1300ft na de amit ma vettem észre hogy szetszedtem megtakarítani 4 zégerből 3 van meg. A csavar ami eltort az allat nincs rugó. Na most ezeket hogy a picsaba potoljam?
csavarszetthez nem jár csak 4 csavar a zégereknek van vmi értelme ?. -
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha szépen nem legalább hatékony legyen

Nem kisérleteztem megvettem a velo2-t inkabb itt apron volt 1 jo árban. Amúgy tobbet én EK ra nem áldozok.. kicsit elszaladtak az áraikkal. -
gery14
senior tag
Halli.
Ami velocity 2 lga 1200 kompatibilis átlehet alakítani lga 1700 ra ? Velo 1 nél lazán sikerult csak a mount lemezt kellet cserélni es az unevrzalis csavarokat használni.
-
gery14
senior tag
Négy radi "csak,, o11d xl
a 60as megy a tetejére már ugyis szabdaltam szegénykét nem ér 1 forintot sem így szegény ember abból épitkezik ami van
.
Tegnap azért még rendeltem fittingeket, meg csövet. A legfelso radit lehet slaggal fogom bekötni a könnyeb levalsztás miatt.. A tobbi merev lesz. Ubinak is befért a 3 radi meg 2 pumpa nekem csak 1 plusz van
-
gery14
senior tag
Áh még nem tartok ott filozok h alapbol 2 kör lesz a 2x45os nexxxust 360asokat kapja a 13900k a 30centis 360as dupla slimet + a 60as 360at a 4090 azt a ddc kapja kis tartályal a procit a d5 tartályal.

Pakamara p12pst-k max 800-900as fordulaton

A klíma általában 20-22 fokon megy 0-24ben ha beüt a joidő. -
gery14
senior tag
Egy EK-CoolStream XE 360 Triple 60mm radi mekkora W-tud kb lehűteni ?
-
gery14
senior tag
Van valahol valami jo radiátor akcio?
-
gery14
senior tag
Megjott a 2ik 4090 AC blokkom
hol kezdjuk.. elvilleg sik.. cserebe full szöszös a blokk belul szetszedem bent egy 1.5 centis spén.. amit lazán faszán a radi v a pumpa kapta volna be.. a króm(nikkel hehe) az annyira nem szép mint a másikon volt egy egy helyen cserébe nincs króm kidolgozás hibám ez marad remélem osszetudom dobálni a cuccost. Mielot a csere gar lejár
-
gery14
senior tag
válasz
pcprojekts
üzenetére
Nem tesz jot a pumpámak a szárazon járás nekem fostalicska hangja volt a pumpának az alkohol desztvíz kombóval de vannak akiknek bevált
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gery14
senior tag
Így visszanénzve a régi képeket fentebb én baktam ell minimálisan deformálodot a hajlításom és azért nem teljesen síkban vannak a hajlítások a procinál nagyon látni.
Byski merevcsövet használt valaki 16/12 EK fittingekkel ? 1000 pézért megjott alirol az is próbakép 2 db tolomérovel es szemmel nézve egyezik a kulso átmérő ráraktam ek csőre ek fittinget + a byski csőre az ek fittinget es egyforma huzásnál engedte ell a fitting gondolom gond nem lesz vele
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nagyon lazán EK szint ! A cnc marás baba egy sallang sehol egy minimális sorja volt egyik csavarnál de azt is csak ki kellett piszkálni ! Maszív a cucc és üveg (ennyire fogyeltem mit veszek
) atom biztosan bevolt csomagolva -
gery14
senior tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Szia ! Kb ezt lehet osszehozni o11d xl rog ban 2db 360as 45os radi amit nem látsz 2db 14es silentwings tolta alulrol aztán a radi a radin a p12pwm pst-k ugyanugy toltak be a levegőt és fönt meg megintcsak kifele ment a gpu feletti meg tolta ki a levegőt. De lehet forditva is kikel kisérletezni 5900x 6900xt volt itt vizezve. Szintén első víz/merevcső. Gpunál hajlítasz egy csövet es összekötöd igen. De pm ben szívesen segítek ha úgy van.
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tudom de mi picsát csináltam volna 2 hétig irogattam es semmi reagálás uj mail címről is írtam.. konkrétan leírva ezt kérem ez a szállítási címem es paypallal utalnék. Semmi.. hát nem kergettem tovább. Érdekes alim leadtam rá pár órára shipping meg minden.. kapja be..
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ice update.. végül alirol rendeltem meg a tartályt... baszott válaszolni emailre wácáppon meg nincs fent.. tovább meg nem vártam 21én megrendeltem.

Ui van aki festett már át fittinget más színre ? Volt 1 probálkozásom sima sziszentőssel de undiro lett a végeredmény.. így takaríthattam le...
-
gery14
senior tag
Nekem végul a dpd vitte a csomagot 7500 ért kb 10perce. Gls 9500ra jott ki asszony atombiztosan becsomagolta aztan annyi
-
gery14
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze mert neked bevan fektülve

Visszont az ek mystic fog befogta 1 hét alatt azt takaríthattam
-
gery14
senior tag
En annyit mondanék ekwb hd petg cső nem mattult a blood red folyadékkal 1 év alatt viszont egy darab 6cm es uv áló.. slag volt bent a rendszerben 1 honap allat elmatult a lágycső fasza undorito volt..
Update. Megy vissza Az Ac 4090 blokk nekem is a karcos plexi és a nickel kidolgozásanak minősége miatt. A postát nem álják németországon kivulre nemtudják
Nemtudom mivel lehet meguszni a legjobban németbe sose postáztam. -
gery14
senior tag
válasz
gery14
üzenetére
Update. Hi Gergő,
thank you for your mail. I looked at the pictures and can say that you can use the block without any issue. The nickel plate isn't faulty, it's just not finished perfectly and since it isn't on the cooling-plate it doesn't have any impact on the performance at all.If you don't want to use it as it is you can send it back to us and we send you another one or refund you, as you like.
Zsir uj faomse fogja így használni ráérek hátha szarabbat kapok megint
-
gery14
senior tag
Na ránéztem a blogomra minden csavarnak egy síkban kell lennie ? 1 mintha nem lenne teljesen sikban a tobbivel nagyon pici van benne de lehet direkt ilyen elso blikre amire tudtam rátettem a vonalzót es szemre oké. Visszont.. a nikelezésem hibás szétszedtem a blokkot es ránézéstem lenne időm visszakuldeni at aquanak... mire megjön a pumpa ugyis sok idő..
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát akkor kajak nem értem.. leirtam neki ez a tartály kéne irja h oké igen jo az ek5 ell irom neki. Hogy örülök szeretném a tartályt megrendelni leirom a szálitási címem irom mellé hogy paypalon szeretnék fizetni. És ennyi nem értem mi akadt ell
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Írtam neki meg 1x megkérdeztem foglalkozik e a rendelésemel es oké lesz e vagy sem. Addig nemtudom megépíteni az uj rendszert amig nuku tartály.
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Rendesen felkurta az agyam valaszolt h igen oke a szalitasi cimem minden de ennyi semmi paypal link h fizessek v barmi. Legalább annyit irna h sorrendben dolgozza fel a rendeléseket v nemtom. Ennyi erővel rég megrendeltem volna alirol....
-
gery14
senior tag
Ugy látom minden AC blokkhoz kiviteltol függetlenül (asus,inno,stb) 1mm/3mm pad kell? . Vagy én néztem rossz helyen vagy keményen emlekedtek a pad árak?. Filoztam h a gyári AC helyet veszek jobbakat idaig Gelidet használtam.
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi !
Hát remélem ma osszejon mert minél előbb megjön annál jobb lenne..
Az ekwb d5 ell kompatibilis jol gondoltunk. -
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mennyi idö volt a kicsi kínai válasza ? Tegnap írtam Ice nak valaszolt tok jol ment mar a szalitasi adataim irtam le irtam h várom a paypal infot a kes utalashoz. De tegnap 日期: 2023/4/17 12:46 (GMT+08:00) semmi valasz Ma írtam reggel hogy ok minden?
-
gery14
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ubi barátom mostanában cumizik az EK val pumpa megállás volt nekem is DDC.4.2 fél évet ment. Plexi finoman meghuzva elrepedt stb. Adok esélyt más márkáknak is kivétel byski ott volt egy full elso distrom akkora szart meghuzod a fittinget es repedt azt soha tobbet.
tibcsi köszi ráér holnap már meg is kapom AQUATUNING tol a 4090 blokkot a 3ik radi is megjott addig kitalálom mi hogy ugyis lusta vagyok
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Okes köszi ! A honlapjukon nezzem ki mi kell írok es cak pak szállítással mindennel együtt PayPal kifizetem .kb mennyi idő mire megérkezik ?
-
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jöhet a kontakt megkoszonom nincs kedvem kiadni [link] 53E az Ek d5 body ért amikor minosegre ez az iceman is ott van es tetszik is.
-
gery14
senior tag
Az ek D5 omre rámegy ez a reservior ?
-
gery14
senior tag
Van valami kb táblázát hogy pl egy 360as 45 os radi mekkora hőnyi watott képes lehüteni ? Régről valami rémlik..
De nem találom. -
gery14
senior tag
Hol lehet most jó áron kapni GELID padokat ?
-
gery14
senior tag
A coret kihagytam én is nekem meg a nagy bumszli g1/4es csatlakozás nem adta
pedig jobban tetszett es volt raktáron.
-
gery14
senior tag
Egy blokk itt is rendel kosz az infót
-
gery14
senior tag
Sziasztom adott egy Velocity 2 lga 1200as,foglalattal. Nekem 1700 as foglalatra kéne megoldás ?
Most velocity 1 es van upgradelve lga 1700ra.. tehát uj foglalatú hátlapom az van. -
gery14
senior tag
Multkori nagy distro paneles probámnál volt egy gondom nem melegedtek a radik egyforma volt a hideg/meleg oldal. Az mifasztol lehet áramlás volt 2 pumpa tolta..
-
gery14
senior tag
Sziasztok ! A
EK-Quantum Inertia D5 omhoz tudok venni más házat ? Amin tobb csatlakozo van és nagyobb tartály?
-
gery14
senior tag
válasz
sfknasty
üzenetére
Ehezz sem kell oszedugdosom a csatikat azért pwm pst és 1/1 kimenetem van argb-pwm es kész octora meg megy rá imádom ezt a részét.. a ventiknek. Csak undorito amikor fele más ventik vannak egy gépben
.. es nem is 1 hanem 3 szart be. 2 alul 1.fent..
András12345
Akartam is írni hogy látom pár hónapig nekemsem volt :D pedig nagyon max 60%on mentek ami inkább 50 de ez van...Ja és az EK kedd óta baszta feladni a csomagom.. bekaphatják ők is..
-
gery14
senior tag
Adott argb venti jo statikus nyomással jó árban ki mit ajánl?
A p12 pwm pst arg vel beszoptam. Az nekik normális hogy a radiba belelóg a venti
GG fosschip tol sem rendelek tobbé semmit.. [kép] -
gery14
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Esküszöm te szeretsz mindent forditva csinálni össze vissza rendelgetsz
. Jo az elején én is csináltam de nem ennyire
Alapbol ha bejonnek az uj kartyak meg lentebb lesz a régi... mindehogy csak nyersz ha vársz. -
gery14
senior tag
Attól függetlenül igazad van ki kéne b@xni a distrót..

-
gery14
senior tag
válasz
sfknasty
üzenetére
A 4090 et nem hiszem hogy vizezem hofokok jók es felesleges oc-zni gyorsul de léggel sem fogy ell.. a procinak meg a 2 360as 45 nexxus eleg overkill. Van mar bent egy D5 inertiam is ugy ment a ddc vel. Ha majd tudok egy gyárilag vizes 4090 et szerezni akkor lesz a vga is ujra vizezve. Félek hogy a 12 pwr kábel megolvad es ha bontom gari bukta ahozz meg tul draga...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Autós topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kiv leszek a legóra. Annó az egyes velocity-t am4 röl lga 1700ra lazán àtalakitottam csak a fém keretet kellet intelre cserelni es voalá full kompatibilis lett. Köszi a helpet majd beszámolok ha megjött a cuc.

Igen sokat dob +1radi minimum.

. Az utolso vízemnél 33 max 35fok volg a gép de akkor 2db 360as xt45 volt bent es 6900xt 5900x volt. Intelnél meg csak a 13900k volt vizezve egyedül a 4090et nem vizeztem le. Most hogy maradt a 4090 es 9800x3d van levizezem. Van jopár radim azon filoztam rakok a gépbe is radit meg + a MoRa is csak elég lesz.
?

ugy veszem eszre barmit veszünk mostanában az szar
vmi open casen gondolkodok..
Grózi