- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
MontyCrew #43169 üzenetére
Ja, azt hittem nem az lesz a végleges hely. De így is esztétikusan sikerült megoldani, nekem tetszik, ezekkel a nagy csövekkel
A pumpa nálad nem rezonál be a gépházban ?
Nekem a kis ddc1-t plust, a házon kívülre kellett rakni, mert mindenhogy rezgett a házban..Az a sarokasztal nagyon praktikus, majd én is olyat akarok
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
válasz
powermause #42927 üzenetére
Erre kíváncsi leszek ! Ha sikerül jól kivitelezned és ott lesz a "toppon" akkor én is érdeklődök majd ilyen bontott radi iránt. Képeket !
-
Speedhs
őstag
Mindenre megkaptam a választ úgy érzem.
Akkor maradok az itteni ph-s radiknál. A tápot legegyszerűbben úgy lehet orvosolni, ha nagy hatásfokút veszek .
Köszi ! -
Speedhs
őstag
válasz
Razermazer #42909 üzenetére
De piszok mázlisták vannak itt
Neked a tápod hűtve van
Hogyan oldottad meg ?
-
Speedhs
őstag
válasz
HUfantom #42907 üzenetére
Nézem ezeknek az árait, hát mit ne mondjak, 30 ezreket nem adnék radiátorért. Ezek miben különböznek pl egy böhöm ford sierra hűtő radijától ? Nem ugyanazt produkálná ?
Tudom, esztétikailag teljesen más, meg a csatlakozást meg kell oldani. De ha a bontóba pár ezer egy ilyen, akkor lehet én nem is fogok majd olyan nagy hűtőt venni .
Mi a véleményed ? Esetleg tapasztalatod van ? -
-
Speedhs
őstag
válasz
Razermazer #42893 üzenetére
Akkor az kussban van, nekem a hipro tápnak meg a 4 + ventinek azért van hangja . Bár így is ki lett lőve a leghangosabb dolog, a a 470
A tápot nem lehet valahogy elhalkítani ? Azt lehet vizezni ?42894 : gordonfreemN Jaja nagyon jó lehetőségek vannak itt ph-n .
-
Speedhs
őstag
válasz
gordonfreemN #42887 üzenetére
Az egyik felét emerico2004-től vettem 20 ért : radi, pumpa, tartály, csövek, csatik, korró, folyadék, 3 db yate loon venti, csavarok, paszta stb. másik felét nedneztől : 18 K : Ek Fc470 blokk ( vacsi új ) + dobozos ek supreme blokk.
Mindent innen hardverapróról . -
Speedhs
őstag
válasz
gordonfreemN #42840 üzenetére
Én negyvenből, ezt szereztem a mostani gépembe : Alphacool Nexxxos ExtremeIII 360 rev2 (dobozos ) Lang DDC 1-T, csövek, hf csatik, pure wateres baromság(dobozos xD ) , korróziós baromság, 3 db 12 cm-s Yate loon venti ( dobozos ) paszta, Vadi új Ek Fc 470 Gtx blokk, ki sem volt bontva, még garis, EK Supreme LT Acetal cpu blokk. + Swiftech tartály ..
A rendszer : Core i5 2500 K : cpu kupak 14 fokos , magok 21 idle, load 30. Vga: idle 28, load 34 .
Jó vétel volt ?
-
Speedhs
őstag
válasz
FrozenThrone #42739 üzenetére
Akkor bevált a tippem
Ezek már jó értékek
-
Speedhs
őstag
válasz
FrozenThrone #42731 üzenetére
Sok sikert !
Nekem, majd fél centis moszat volt a prociblokkban ,,, a levegőt eléggé nehezen tudtam átfújni rajta. Kitisztítás után, meg érezhetően szabadabb volt az áramlás . -
Speedhs
őstag
válasz
FrozenThrone #42728 üzenetére
A procira jól rászorítottad a blokkot ? Próbáld meg azt, hátha .
-
Speedhs
őstag
válasz
FrozenThrone #42552 üzenetére
Ezek milyen vastag csövek ? Minek ekkora hűtési teljesítmény egy procchoz ?
-
Speedhs
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #42518 üzenetére
majd valami lovat szerzünk..
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami otthon taálható lötyitm ami reagál az uv fényre ? Csak sima csövek vnnak ezért akarnám a folyadékot valahogy uv aktívra megcsinálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ford topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest