Hirdetés
Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Sziasztok ha valakinek kell egy jo mora 9 ventivel cakkli pakli 29900 ert eladó....Csatikkal egyutt.
[link]
-
Szatesz
őstag
...félre ment sorry...
-
Szatesz
őstag
Eladó lett mo-ra 2 es radim 9 ventivel.....Laing D5 réz pumpam , és HK 3.0 LT blokkom i7 hez...
-
Szatesz
őstag
válasz
dvdbackuper #30418 üzenetére
Gyorskötözövel
-
Szatesz
őstag
Találtam 1 et.. ez 5-12v között tudja állitani a feszt a ventikben de ha 3at kötök 1 ágra akkor ez fogja tudni maximumon pörgetni öket?adatai:
Kimeneti feszültség:
5 V (+-10%) - 12 V (+-10%)
Ágankénti terhelhetőség
4 (max. 1 A / max. 12 W)
???? -
Szatesz
őstag
Van olyan ventiszabályzó amivel esetleg 11 ventit lehet szabályozni?
-
Szatesz
őstag
Nemkell valakinek alig hasznalt LAing DDC 1T pumpa? 9k ért oda adom...2 honapja vettem oc tol de 1 honapot ment csak ...
-
Szatesz
őstag
Na felraktam a többi ventit is a mo-ra 2 esre és még ez is javitott a hatasfokon...Mostmar kell neki 4500mhz 1.408v al hogy 80 fok fölé menjen a höfok...
-
Szatesz
őstag
Na feltudtam füteni a procit 80 fokra
[link]
-
Szatesz
őstag
Na csinaltam még....4200mhz-n 1.25v al 70 fok maximum....
-
Szatesz
őstag
válasz
jones965 #28375 üzenetére
Igen szentem 27 fok lehet bent a viz ahogy erzem 32 nel nincs tobb....De ez csaloka igy..
Na de behoztam a homereot..vizhomerom nincs sajna....FoBCRaistlin: Nekem nagyon tetszik a noise isola hatul van az armor+ hazamon ami fekete.. a mora oldalra van felrakva és mind1ik ventin van ventiracs...
-
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28371 üzenetére
Igen és még most jon ra 3 venti ..ami 12v on fog menni 800 rpm en 40 cfm legszallitassal...És 10 decibeles hanggal..
-
Szatesz
őstag
Na megvan az elsö eredmény...[link]
Mo-ra 2 tartaly 6 ventivel amik 5 v on mennek....+ H.K 3.0 LT blokk, Noise Isola tartaly...LAing DDC 1T Pumpa...Mint latszik is i7 rendszer...Szerinetm a vizhofok nincs 30 fok sem...
-
-
Szatesz
őstag
Na összeraktama rendszelrt mingyart linkelek be hofokot is...
-
Szatesz
őstag
I7 920 as procinal, ha egy jo léghütéssel (Mugen 2) elérek 80 fokot akkor egy komoly vizhutessel(mo-ra2 +9 venti,HK 3.0LT) mennyire lehet ezt lefaragni persze loadrol beszelek...
Csak latni szeretném körülbelül mennyi höt nyerek annyi pénzért... -
-
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28327 üzenetére
Az nemgond csak tudjam allitani minimum fordulatra is és tuningnal meg max fordulatra is.....
Esetleg tudsz ilyet ajanlani? -
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28309 üzenetére
Igen még nézek rá 3 ventit középre..
ugy lessz az igazi 9 ventivel......melyik jo venti aminek fekete a szine és 5v on is megy 500 rpm körül? -
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28282 üzenetére
Az elég komoly hütés akkor én most rendeltem HK 3.0 LT blokkot DDC 1T pumpa noise isola tartalyom van ezenkivul és van a mora 2 6 ventit rakok ra 500 RPm en fog menni....Remélem ez is fog huteni rendesen..
-
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28275 üzenetére
Szerinteda mo-ra2 esnek nem lessz kevés a DDC 1T ? Csak CPu blokk lessz bekötve....
-
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28256 üzenetére
Igen azlessz magamnak kitesztelgetem....Aztán szerintem megosztom veletek hatha érdekel még valakit....
-
Szatesz
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28253 üzenetére
Már van itthon fele 6 ventim.....Igy nem vezsek már 22 est...Azokat radobom, csak lehet elég rá 3 is és akkor inkább a házba berakom a maradékot...De megköszönném ha megnéznéd
-
Szatesz
őstag
A mo-ra 2 esre nagy jelentösége van hogy 3-6-9 ventit rakok vagy elenyészö? Csak 1 i7 es proci lessz hütve vele...egyenlöre... Kb mennyi höfokbeli különbsége lehet a procira nézve a ventik számának?
-
Szatesz
őstag
Van elado nexxos Extrem 360 am elado 2 hf csatival 9.5 k ert oda adom....
sry az off ert -
Szatesz
őstag
Tudja valaki mi a kulonbseg a Watercool Heatkiller CPU Rev3.0 LC és a Watercool Heatkiller CPU Rev3.0 ....igyen csak az LC betük hianyoznak mellöle ....
-
Szatesz
őstag
válasz
GhostWalker #27218 üzenetére
Nekem pont ilyen van
...Én szeretem jol néz ki praktikus és jo nagy belefér minden....
-
Szatesz
őstag
Egy Alphacool Nexxxos Extreme III 360 hoz képest egy Mo-ra 2 ..ha csak egy i7 es cpu van vele hutve mennyi valltozast hozhat? Érdemes ra cserelni?
-
Szatesz
őstag
válasz
GhostWalker #27100 üzenetére
Quad radi helyett inkabb vegyel bele egy jo thermochill 120.3 at az is van olyan hatásfoku....
-
Szatesz
őstag
eheim hpps jobb mint egy laing ddc 1T?
-
Szatesz
őstag
válasz
perlakyati #23369 üzenetére
Oké már kaptam máshonnan is fülest....Köszi a segitseget...
-
Szatesz
őstag
válasz
Tody56 #23348 üzenetére
Hát ha szetszort vagyok akkor nem szoktam hazudgálni....hogy elküldtem amikor mondtam hogy kuldjon egy rakszamot akkor meg majd kuldi...Erre semmi....Nem érdekel irtam is neki a 63 ezremet adja vissza.......biztos hogy visszaszerzem mar csak aza kérdés hogy milyen uton....Hogy szemelyesen keresem meg vagy visszakuldi nekem....Persze eközben feljelentem csalassal ....és a fogyasztovedelemnel.....Holnapig adtam neki haladékot..Ha neki megéri hogy mindenki tudnifogja hogy csalo...Akkor hajrá...
-
Szatesz
őstag
Sziasztok.....Tudom nem ide illik de nemtudja valaki hol dolgozik a westendben Nyugdijas? Mert december 15. én elutaltam neki 63 ezret és azota csak hazudgal , nem ir vissza és nemveszi fel a telefont és a heten fentleszek 3napot pesten és megakarom keresni a haverokkal.Elöre is köszi aki tud segiteni
-
Szatesz
őstag
Esetleg erre [link]
-
Szatesz
őstag
Nemtudjatok van e olyan átalakito amivel fellehet fogatni egy Fusion V2 es blokkot i7 920 ra?
Vagy hogy hol lehet kapni..... -
Szatesz
őstag
Ez a mo-ra 2 es megéri az árát? Vagy nem és annyit mint amennyibe kerül? Mert most filozok milyen radit vegyek azé kérdem.....Extreme nova nincs most és extreme quad radi van meg mo-ra2 es...Segitsetek pls....
-
Szatesz
őstag
Egy passziv mo-ra 2 esre lehet venni ventirácsot külön? Vagy valahogy jol ráforatni?
-
Szatesz
őstag
Egy Hyper TX2 es léghüteshez képest mennyit számit egy jo tripla radis vizhütés Fuzion v2 blokkal? 10 C fokot terhelve számithat?
-
-
Szatesz
őstag
válasz
Oibacsi #19257 üzenetére
Már az x2 esrol letettem igy... tehát már csak a cpura kell meg a nb re.....arra meg elég...értsd már meg....
Az x2 es igy az uj catalistal nem melegszik tul mert belovom 30% ra a ventit és nem is hallom játékra meg felveszem 35% ra...És halk marad annyit nem ér meg hogy arra is vizet rakjak... -
Szatesz
őstag
Ez mennyivel erosebb mint a sima dual radi?[link]
Bocsi nem is néztem hogy bevagyok lépve.... Nexxxos Extreme II re gondolok... -
Szatesz
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem egy Thermaltake armor+ ház ra akarok valami jo vizhütést de olyan rondra a hátuljan a tripla radi meg az oldalan is csunyan nézne ki igy [erre] gondoltam....ebböl passivan mennyi potolna egy aktiv tripla vagy quad radit?
elore is koszi -
Szatesz
őstag
A háza oldalara ha rácsavarozok egy 4x12cm es kocka alaku radiatort elbirja az?
a Házam Thermaltake ARMOR+....Mert a tripla keves lessz az elgondolasomhoz.... -
Szatesz
őstag
A mostani CPU blokkok majd rámennek a NAhelm procikra is?
-
Szatesz
őstag
Láttam bilincs helyett ezt a gyors csolefogot ...az van minden méretben ? vagy csak a nagyban?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest