- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
csabi112 #37635 üzenetére
Köszi!
Radi az valami hűtő gépből van, úgy vettem egy légkondi szervizben.Már ott sem volt koszos túlságosan. Csak a belsejét kellett kimosnom, mert olajos volt, de úgy nézem jól sikerült kimosni, nem látok a rendszerben, tartály tetején, sehol se olajat.
Csináltam ma a szivattyúnak (DDC 18W) egy parafa dobozt, vattával kitömve, hogy csendesebb legyen, kicsit csendesebb lett, de a rázkódást nagyon átadja a doboznak a csatlakozóknál (ezen majd még próbálok javítani), és érzem az asztalon hogy picit rázkódik az egész, ettől zajosabb mint szeretném.
Jah meg kiszórtam a gépből a floppy meghajtót, a kábelja nagyon útban volt, meg így jobban hűl a WD winyó.
Itt vannak a dobozról képek: [link] -
gabyka
aktív tag
válasz
csabi112 #37363 üzenetére
Köszi! Igyekeztem a lehetőségekhez képest. Kábelezés, mint írtam majd a tápcsere után.
A pch-ra felejtős ennél a lapnál a vizezés, egyszerűen nem férsz el és nem is találsz 30x30-as blokkot. Egyébként 5x fok körül mozog de 70-nél többet még nem láttam így passzív környezetben. Ha nem tuningolod agyon akkor nem kell félni, nem fog megfőni, 90 fokik nyugodtan hajthatod. Ha mégis parázol tegyél oda valami kisebb de leszabályozott ventit oszt csókolom. -
csib41
aktív tag
válasz
csabi112 #37344 üzenetére
gyönyörűen néz ki le a kalappal!
az én lefogatóm egy 4mm-es plexilapból általam kifaragott "kutyacsont"
az enyém közel sem ilyen igényesde nem érdekel...
sok sikert a további munkálathoz! majd képeket várnék még tisztelettel
ez a blokk alu de csinálni akarok vagy 4-et 6-ot rézből is <- ehhez valaki ötlettel tudna szolgálni? -
jones965
Modder
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest