Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Szakikhoz lenne egy kérdésem. Van egy ezer éves turbós parapet kéményes (falon vízszintesen átmenő) Duval kazánom. Régi, korszerűtlen, zabál. Nem is azzal fűtök, csak a melegvizet csinálja egy külön hőtárolóba. Minden perc ajándék, amíg működik.
Jól tudom, hogy csak ugyanilyen technológiára cserélhetem le "büntetlenül"? Úgy értem, hogy egy kondenzációs kazánhoz újra kellene terveztetnem a rendszert, más kémény kellene...stb. de nekem amúgysem érné ez meg, mivel fával fűtök, a vizet pedig még ez a Duval is éves szinten kb 20 ezerből felmelegíti nekem.A kérdésem lényege, hogy egy más márka (Baxi-t sokan dicsérik), egy fiatalabb, de ugyanilyen turbós kéményes kazán lehet-e hatékonyabb, vagy ezek mind ugyanannyira pazarolnak?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest