Aktív témák
-
CyberDave
tag
Sziasztok!
Fél éve egy Sennheiser CX 400-II Precision fülhallgató tuladonosa vagyok, mely eddig kifogástalanul működött.
Sajnos 2 napja vizes lett az egyik, aminek hatására a magas hangok felerősödtek, illetve sercegnek, ami nagyon zavaró. Egy picit teszeltem hátha elmúlik, azonban nem javult, így hagytam, hogy kiszáradjon belőle, az esetleges víz.
A mai nap, ismét próbát tettem, azonban nem javult a helyzet, így nem igazán használható a füles.
A kérdések a következők (elsősorban azoktól, akinek már volt része hasonló balesetben):
- Víz (és hang) hatására maradandóan elromolhat-e a belső hangszóró?
- Előfordulhat, hogy 2 nap alatt még nem száradt ki a víz belőle?
- Ha esetleg kiszáradt, okozhat-e gondot pl a lerakódott vízkő, vagy annak mértéke elhanyagolható?Előre is köszönöm a válaszokat!
Dave
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest