Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
újonc
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Én arra gondolok hogy átmásoltam a régi Samsungos telefonról a Vivora az appokat, ezeket az appokat betette égy mappába egyéb alkalmazásom néven, ott egy listában benne vannak ha ráklikkelek akkor felboja hogy megnyithatom, de másolni nem engedi, csak klónozni megpróbáltam kb 10 appot tudott klónoz i az asztalra. Nem hinném hogy bonyolultnak kell lennie, csak valamit bem látok. Samsungnál pedig vannak,külön letölthető ikonok itt nincsennek sajnos. Szokni kell de nem hittwm volna hogy ennyire fapad, grafikák figyelmeztető üzenetek..hát nem túl modern
, a kamera jó és a kijelző brutális.
-
zolipapa 66
kezdő
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új fóliával, iPhone 14 Pro 128GB Space Black
- iPhone 15 Pro 128 GB Natural Titanium, Független! Mint egy új! 100% Akku! +Gyorstöltő + Apple tok!
- OnePlus 13 FULL CSOMAG
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest