Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Én nem teljesen így fotózok én korábban Xiaomi vonalon mozogtam ott miden fotózás segítő algoritmust be kapcsoltam hogy a telefon ki tudja hozni magából a lehető legjobbat automatán. Bár ilyen az Iphone-n nincsen és nekem az androidos telefonokhoz képest eléggé butácska számomra a gyári kamera appja meg az algoritmusa is hiába hogy jó felvételeket készít ennek ellenére.
Én nem szeretem a túl élénk képeket valósághű vagy lehetőleg a valósághoz közeli színű képeket jobban szeretem..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest