Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Bocs, hogy ezt mondom, pláne látatlanul, de ez így ebben a formában biztosan nem igaz. Ha igaz lenne, akkor állna a bál a neten, és elárasztanának minket az ilyen esetek, ahogy az volt pl. a 12tüs tápcsatlakozóval NV oldalon. Itt vagy user hiba lesz, vagy azok a gépek szarok/szarul vannak összerakva/szoftveresen valami nagyon nem kerek.
Ha gondolod, add ide azt a hibás 7900-et, megnézem, hogyha NV után bakarom a gépbe, akkor mit produkál.. -
hahakocka
őstag
Nekem meg 4 eddig Nvidias IT S S rendszergazda ismerős plusz egy kolléga vett md S full gèpet semmi bajuk S nagyok sokat spróloltak jobb raszterrel több vrammal S kis fogyasztású procival. Elègedettek pedig sose volt Amd jük. Nem lehet hogy ha pl Nv ről vàltottâl fent maradt valami driver maradèka? Az pl okoz bjokat.
-
PuMbA
titán
Én nyáron váltottam NVIDIA-ról AMD-re. Öt különböző VGA driver volt fent ez idő alatt. Kicsivel több a kisebb nyűg, mint NVIDIA esetén, de atomstabil. Egy fagyásom vagy instabilitásra utaló jel nem volt, pedig azóta még platform is lett alatta cserélve, AM4-ről AM5-re
Az általad leírt problémák 95%-ban vagy a hibás hardver vagy rossz konfiguráció miatt lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyes jelentések szerint az NVIDIA befejezte az említett GPU-k gyártását, hogy helyettük az érkező Super szériára koncentráljon.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest