- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SebajTobias
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám.
A lényeg, hogy felkértek, hogy csináljak egy kis cégnek egy kis nyilvántartó progit, ami vezeti ki mennyit dolgozik, órabéreket, ki melyk projekten van stb. Én nem nagyon értek ilyesmihez, de régi ismerős nagyon eröltette.
Arra gondoltam, hogy csinálok egy adatbázist (access-est), amihez csinálok egy .NET-es felületet, amin kezelgetik az adatbázist. Eddig nagyából meg is volnék, csak ugye nem mindenki láthat mindent Pl alkalmazott a főnök fizuját stb. Plusz még egy rakás lekérdezés is futatható, és nem mindenki futtathat bármit. És itt lenne a bajom.
Az adatbázisba (Accessben) létrehoztam felhasználói csoportokat, és ott beállítottam, hogy ki mit csinálhat. A honlapon pedig van egy bejelentkező oldal, ahol belépnek a dolgozók.
Hogyan tudom összekapcsolni az adatbázis jogosultságait a honlapéval?
Vagy ez két külön dolog?
Ha nem adok az adatbázisnak jogosultságokat, akkor ugye valaki csak megnyitja Access-el, és belekukkanthat. De a honlapon se tudjon belepiszkálni ill. lekérdezéseket futtatni, csak azokat ami rá tartozik..
Remélem érthető voltam, ha van valami ötlet légyszi írjátok meg.
Köszi -
SebajTobias
tag
Köszi elolvastam, bár elég elrettentő cikk. Ezek szerint menjek haza, és falazzam magamra az ajtót-ablakot, és kb 1-2 év mulva előjöhetek
Bár a suliról jókat irnak (remélhetően még aktuális). Na majd meglássuk... ha belevág megírom milyen volt
thx -
SebajTobias
tag
Sziasztok. Szeretnék foglalkozni C#-al, és arra gondoltam elmegyek egy esti tanfolyamra így meló mellett. Tudtok ajánlani valamit?
[Erről] valaki valamit?
Sajnos elég sok rosszat hallottam a tanfolyamokról (lehúzás, alig tanítanak valamit), nem akarok kidobni az ablakon a pénzem.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- OLED TV topic
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- További aktív témák...
- Insta360 X4 1 év garancia
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest