Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yksz
aktív tag
válasz
thiclyoon #4439 üzenetére
Azért a csharp szintaktikailag nem kulonbozik annyira más nyelvektol, hogy ezt (ha ismered a c++ vagy java-t) ne tudnád magadtól megcsinálni. Gondolom VS-ben fejlesztesz, ha nem akkor meg gyorsan térj át arra és ott az intellisensel IQból biztos vagyok hogy rájossz a megoldásra, foleg hogy a for ciklust is sejted. Ezzel pedig tobbet is fogsz nyerni mintha mi elmondanánk.
-
yksz
aktív tag
válasz
Neil Watts #4414 üzenetére
Hát több fura dolog is van a kódba. Pl ha egyszer beállítasz egy datasource-t utána nem adhatsz hozzá semmit az itemhez, csak a datasourzhoz. A gond pedig ott van, hogy az adatokat nem törlöd és mindig az összeset hozzáadod. Vagyis első gombnyomásra az adatokba beírod a beolvasott értéket, majd az adatok tartalmát (1 elem) hozzáadod a listboxhoz). Második gombnyomásra az adatokhoz HOZZÁADOD az újabb adatot így már két elem lesz benne, majd ismételten az összeset vagyis mindkét elemet HOZZÁADOD a listboxhoz, vagyis ott lesz a régi is és az új is. Erre megoldás ha törtlöd a listbox itemeket, vagy itt is datasourceként adod meg azt. Ami fura a kódban még, hogy
if (bemeno_adat_Sz > 0 && bemeno_adat_Hossz <= WHD.Length)
Biztos hogy egyszer SZ másodszor pedig Hossz-t akarsz vizsgálni? Nem tudom a logikát lehet hogy így jó csak fura. Illetve a breakes whileok is furák, helyette csak egy if-et használnék. -
-
yksz
aktív tag
válasz
Mardel92 #4379 üzenetére
Nem érzem teljesen csharpos kérdésnek.
Hogy értelmesen is hozzászóljak. Ha jól értettem és a Bútor osztály tartalmazza az enumot és a 3 értékét és ez van egy List<Butor> listába téve, akkor jobbat ki sem találhattál volna rá. Nem értem teljesen a feladatot, hogy mi alapján, hova kell rendezni stb, de a List-re nagyon szépen használhatóak a LINQ fuggvények és lambda kifejezések, amikkel biztos vagyok benne hogy egy sorba le tudod kódolni azt ami Neked kell
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest