- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Udv!
Egy adott szoveges fajlba ralehet keresni egy X karakterbol allo reszere ugy hogy megadom a keresett szoveg elott levo karakterlancot?Majd osszefuzve le kene menteni egy szoveges valtozoba a keresett karakterlancot a megadottal egyutt.
Remelem sikerult valamennyire erthetoen megfogalmaznom,mit szeretnek elerni.Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Üdv!
Egy olyan program irasaba kezdtem most bele ami minden nap a gep bekapcsolasakor atnezi neten a feliratokat,es ha jott ki uj,az adott sorozatokhoz akkor azt le is tolti.Addig megvagyok vele hogy megkeresek egy feliratot es letoltok,csak azt a reszet nemtudom meglehet-e oldani hogy minden betoltesnel ugye atnezi a feliratokat es ha megvan egy adott felirat akkor kovetkezo betolteskor mar a kovetkezo reszhez keresse a feliratot.
amargo: Koszi szepen,sikerult: )
Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Üdv!
Azt hogy tudom megvalositani hogy van egy string valtozom,megadok egy bizonyos szot,szoveget,es jelez nekem a program hogyha a stringen belul megtalalhato az adott szo,szoveg?
-
[pod]Diablo
őstag
Koszi szepen,meg egy dolog van amivel nem boldogulok.Nemtudom hogy hozzam letre ugy a valtozokat,hogy lassa mindket Form.Valaki tudna segiteni nekem ebbe?
Elore is koszonom!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Hogy tudnek egy gomb benyomásásra elohozni egy mar letezo masik formot?
-
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1993 üzenetére
Most megint akadt egy kisebb problemam.Irtam egy fuggvenyt aminek elvileg jol kene mukodni,de kidob egy hibat amivel nemtudok mit kezdeni.
Itt a forraskod:
private void mouzenter(ref Button g)
{
for(int i=0;i<9;i++)
{
for (int j = 0; j < 9; j++)
{
if (g.Tag == "0")
{
if (tabla[i + 1, j + 1].Tag == "12")
{
tabla[i + 1, j + 1].BackColor = Color.Blue;
}
if (tabla[i - 1, j - 1].Tag == "12")
{
tabla[i - 1, j - 1].BackColor = Color.Blue;
}
}
}
}
}g az adott gombot jelenti.
Es itt a hiba uzenet:
Object reference not set to an instance of an object. amit erre a sorra dob ki:if (g.Tag == "0")Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Az elozo problemat sikerult megoldani vegul,utolag is koszonet megegszer a segitsegert.
szerk: lett volna egy kisebb gond,de kozbe megoldodott.sry a felesleges postert.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
martonx #1957 üzenetére
Amikor Propertiesnel ramentem az image-re kidobott egy Select Resource ablakot ahol betudtam tallozni/importalni a kepet es ugy rakta be.Konkret hiba uzenetet nem dobott ki a program,csak nem csinalta meg amit kellet volna hogyha igaz a feltetel.
Most Igy megadtam a kepet a gombnak: A2.Image = Image.FromFile(@"C:\-school-\prog\sakk\feherparaszt.png",true);
es igy nez ki a feltetel:
if (A2.Image == Image.FromFile(@"C:\-school-\prog\sakk\feherparaszt.png",true))De igyse csinalja meg amit kene.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1891 üzenetére
Erre valaki tud valami megoldast?
-
[pod]Diablo
őstag
Koszi szepen!
Most egy olyan problemaba utkoztem hogy nem akar bejelentkezni ncore-ra a program.Masik/mas oldallal tokeletesen mukodik,de ha ncore-ra akarok belepni akkor kidob egy hibauzenetet hogy A kérelmet megszakították: A kérelem visszavonva..Arra gondoltam hogy lehet a bejelentkezo url-t adtam meg szarul.elvileg ennek kellene lennie: http://www.ncore.cc/login.php.Probaltam kikeresni egy masik url-t az oldal forraskodjabol de nemigazan talaltam semmi hasznalhatot:/
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1881 üzenetére
Meg ami eszembe jutott es problemas lehet hogy a kereses eredmenyebol hogy szedjem ki a torrent urljet hogy letudjam tolteni
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Nah az oldalon valo keresest sikerult megoldani,a kovetkezo amihez kis segitseget kernek az az hogy a keresesnel talalt torrentet,letoltse a program.Ehhez kezdjek hozza?
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Az oldalra mar sikerul bejelentkezni,most az oldalon,torrentek kozott valo keresessel nem boldogulok.Ennek hogy kene nekikezdenem?
-
[pod]Diablo
őstag
Egy olyan programnak szeretnek nekilatni,amivel tudok figyelni pl egy torrent oldalt,es az elore beallitott szoveg alapjan mindig keres a torrentek kozott,majd ha talalt a szovegnek megfelelo torrentet akkor azt leszedi,es utanna jelzi nekem valamilyen uzenet formajaban hogy van torrent,es leszedte.Az lenne a kerdesem hogy egyeltalan lehetseges ilyen programot osszehozni,es ha igen kb hogy kezdjek neki?CSak egy alap lokes kene hozza,onnantol utanna nezek a tobbi dolognak,es szepen lassan osszehozom.
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Azt hogy tudnam megoldani hogy egy bizonyos feltetel utan bezarodjon a programom?
PL: hogyha az I valtozom elereti a 10-et akkor kilepjen a program.Itt igazabol maga a kilepes c# kodja erdekelne.Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
c#-be van egy szoveg,amit a billentyuzetrol kerek be,majd felakarom darabolni,es minden egyes karaktert berakni egy tomb-be.De a kifejezesbe nincs,se space,se vesszo minden karakter utan ami alapjan feltudnam darabolni Split-tel.Az lenne a kerdesem hogy Split-tel igyis feltudom darabolni valahogy a szoveget,vagy hogy tudnam ezt megvalositani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest