Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
felon
csendes tag
Közben rájöttem hogy hülyeséget beszélek, a vs auto generált nekem egy ComponentResourceManager-t és azzal olvassa be a nyelvekhez tartozó adatokat.
Kérdés továbbra is az hogy, hogy tudnám elérni az embeded resources-t.
System.ComponentModel.ComponentResourceManager resources = new System.ComponentModel.ComponentResourceManager(typeof(Launcher));
//edit: Igazából az is jó lenne ha külön mappából olvasná be, csak ne gyökérben legyen.
-
felon
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben.
Készítettem több nyelvű lokalizációt az egyik szoftveremhez, amit ugye VS nyelvenként külön resource fileokba helyez, majd ezek build után a gyökérben nyelvenként almappákban tárolva egy-egy xxx.resources.dll formában jelennek meg, mint ITT.Ezeket a dll fileokat szeretném embedelni az exe-be, ami gyakorlatilag össze is jött csak ebben az esetben valamiért nem éri el a szoftver a lokalizált adatokat, ergo csak neutral nyelv használható, ami az angol.
Kérem ha valakinek van valami ötlete, ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest