Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
return.value
üzenetére
köszi, sikerült.
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value
üzenetére
igen, ha nem soronkent valtozna, hogy managelt kod, nem managelt kod akkor teljesen semmi bajom nem lenne, de sajnos ugy valtozik. elojohetnek olyan problemak, amikknek utana kellene olvasni, hogy mi mindent kell nekem torolni, hogy hogyan kell a GCt vezerelni, hogy mit lehet a heapra pakolni manualisan, hogy mi kerul a .NET heapre, es mi a win32 heapre, hogy .NET esemenykezelobol inditott .NET thread mennyire szeret a win32 hepjen turkalni, tud-e deallokalni, meg ilyesmi. na ez az amire most nem ertem ra megtanulni

-
Miracle
senior tag
válasz
return.value
üzenetére
hmm managedC++ nem CILre fordit, hanem egy eleg erdekes megoldassal CILre es nativ X86ra is egyszerre. es ha .NET framework komponenseket szeretnek boviteni (az ontartalmazo widgetek hive vagyok) akkor egy csomo olyan problemaval talalom szembe magam, amire a fordito dob nekem warningot(tobbet nem tehet), es nekem kellene figyelmesnek lennem.
-
corm
senior tag
válasz
return.value
üzenetére
Csak most vettem észre h ez a hsz nekem szól

Átnézem amit írtál, addigis az a problem, h strat. játékot kell csinlnunk és annak ugye kell egy háttér a dizájn miatt, ezen a hátteren pedig pl. a váropsok szintén képek lennének. Csak ugye a város képét nem pont téglalapalakban képzelem el. Viszont ha beállítok neki lyukadást akkor ha a form pl. szürke akkor szépen a város képének háttere is szürke lesz, ez pedig a térképen nem mutatna túl jól. Ám a címszavakból amiket mutattál arra következtetek h megvan a megoldás.
-
corm
senior tag
válasz
return.value
üzenetére
Ezt már többen is mondták, hogy elsőre így nem érthető...
A legegyszerűbb ha megcsinálod: alap form, felraksz egy képet, beállítasz neki egy átlátszó hátterű gif-et és megmondod neki backcolornál h legyen transparent. Ezután felraksz egy gombot vagy akármit és backcolorba beállítasz neki vmi. színt. Majd szépen a kép objektumot a gomb fölé viszed. Amikor pedig elindítod látni fogod h a színes gomb felett a transparent képnek szürke a háttere... -
válasz
return.value
üzenetére
ez jó és működik!
Pedig már gondolkodtam, hogyan is csinálnám meg... nem így írtam volna, hanem valószínűleg bonyolultabban.
Kösz a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Call of Duty: Warzone
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi