- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
-
Lortech
addikt
Ez lenne a kódrészlet, ami az említett hibát dobja?
Azonkívül, hogy kétszer definiálod a querystringet, nem látok benne semmi problémát, futott nálam. Szóval valami olyasmi problémád lehet, ami a többivel (amit nem másoltál be) függ össze.
Ez a kódrészlet gondolom egy fgv része, mivel visszatérési értéke van. A hibaüzenet paramétert említett, ezért jó lenne látni a paraméterlistát. Meg a kapcsolat létrehozását, pl hogy a függvényen belül hozod-e létre a kapcsolatot, vagy csak átadod ( aztán esetleg nem bontod le ), a readert lezárod-e stbstb.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
hidd el, csak építő jelleggel próbálok itt is és máshol is hozzászólni, max a szavaim kifejező ereje nem a legmegfelelőbb
Ahogy elnézem a nyelveket, nem feltétlenül vagy/lehetsz jártas a modernebb szoftvertechnológiákban, valóban javasolt a C# és a hozzá tartozó magasabb szintű látásmód (nem nívóban, hanem absztrakciós szintben magasabb) elsajátítása.
Milyen fejlesztői környezeteket használtál eleddig? -
orbano
félisten
sorry, most visszaolvastam és valamit nagyon félreértelmeztem eddig
amúgy elmondhatnád eddigi programozói tapasztalataidat, úgy talán könnyebb. hol tanulsz/végeztél?
szerk: bár az is tény, hogy ilyen kérdést csak kezdők tesznek föl, hogy milyen nyelvet válasszanakde félre ne értsd, nem fikázni akarlak, csak nem mindegy milyen szinten állsz
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Ha nem directplay akkor sok lehetőséged nincsen szerintem. Winsock vagy .NET környezetben a System.Net.Socket. Nem annyira lényeges kérdés szerintem amúgyse, kb mintha azt kérdeznéd, hogy autoversenyző szeretnél lenni, és milyen kocsit válassz.
Vagy túl vagy már a teljes absztrakt programtervezési szakaszon, és már csak az alacsony szintű implementáció kell? -
orbano
félisten
Ha nem rendelkezel akkora programozói tapasztalattal, hogy erre a célra eldöntsd magadtól, hogy melyik a legmegfelelőbb nyelv a számodra, akkor nem fogsz tudni mmorpg játékot készíteni.
Ezt nem kötözködésnek szánom, de így van.
Mellesleg a C# tökéletesen megfelel. Egy MMORPG is leginkább egy komoly programtervezési feladat, mintsem kódolási. A teljesítmény sem gond egy ilyen programnál, így jobban jársz, mert cserébe egy nagyon kényelmes és rugalmas környezetet kapsz amiben gyorsabban lehet programozni, ráadásul az absztrakciós lehetőségek is igen magas szintűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest