Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ahol lehet, érdemes async metódusokat használni (mondjuk egy saját használatra szánt webappnál nem valószínű, hogy észreveszed a különbséget, de egy desktop appnál ha nem async-ot használsz, akkor a mentés idejére megfagy a UI)
A validálással kapcsolatban, én főleg webes alkalmazásokon dolgozom, desktop appot soha nem csináltam még, így nem tudom ott hogy szokták megoldani. Weben általában amit lehet, már a UI-on validálunk egyből, ettől függetlenül a szerveren ugyanúgy még egyszer validálunk.
Biztos van valami event winformsban, amire fel tudsz iratkozni (mondjuk amikor a kurzor elhagyja az input boxot), itt meg tudsz csinálni minden validálást, és submitkor már valid lesz minden adat. Esetleg akkor validálnék újra a service-ben, ha valamelyik field mondjuk már meglévő adatoktól függ, és ez változhat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest