Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Zalanius #8158 üzenetére
Lazy hiánnyal szvsz simán együtt lehet élni, kézzel be kell includeolni azt a pár (néha nem is annyira pár) táblát ennyivel fapadosabb, de azért ez nem az a hiányosság, ami miatt azt mondanám, hogy ez nem production ready.
A transactionscope már jobban fájhat, bár szerintem többnyire ez is kivédhető architekturális megoldásokkal, vagy EF Core helyett más ORM használatával pl. Dapper is .Net Core kompatibilis, és kezeli a transactionscope-ot. Ahol meg igazán fájhat (megkövült enterprise világ), ott meg szerintem még csak nem is hallottak a .Net Core-rólde ha véletlenül hallottak is, se kezdik újraírni 20 év előző kódjait .Net Core-ra. Szerintem. Mindenesetre igazad van, elég erős képzelőerővel én is el tudok képzelni olyan esetet, ahol ez blokkolja a használatát.
Az ORA-ról nem tudok nyilatkozni.
És igen, mi sok fős teamként (igaz felhős világban élünk, nem a régi megkövült enterprise dbadminos világban - hehe még DB adminunk sincs a több TB-os milliárd rekordokat tartalmazó tábláinkhoz), simán beleugrottunk nagy projektbe az 1.0-val (igaz azoknál Dapper-t használtunk EF Core helyett, de nem a transactionscope miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest