Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• amargo

addikt

válasz togvau #7736 üzenetére

ctrl-space-re nem tudja megfelelő usingot beszúrni
    tudja, vagy itt most gondolatolvasást vársz (?), még azt is kiírja, hogy névütközés van és válaszd ki melyikre is gondoltál, persze, ha nincs ütközés, akkor egyből berakja. De, ha egy példát mutatsz az még érdekes lehet.

nem tud normális hibaüzenetet sem megjeleníteni ha valamelyik paraméter rossz
    Itt megint user errort érzek, még soha nem volt ilyen gondom tekintve, hogy egy manage-d nyelvről beszélünk, mutass egy példát kérlek.

Na meg néha újra kell indítani, mert beragad minden, semmit se csinál kiegészítésre, és a javított hibák aláhúzása is megmarad amíg újra nem indítom.
    Igaz 2013-at csak kb 3 évig használtam, így lehet ez idő alatt valami elkerülte a figyelmem. Ha teli pakolod mindenféle 3party kiegészítővel azok tényleg összetudnak akadni, de bevallom régóta tudom, hogy az extension-ök összetudják kuszálni, ezért csak olyanokat rakok fel, amik megbízhatóak.
    Nálam a 2015-ös csinált hasonlót, amikor 550 projektes sln-el kellett dolgozni.

Egyedül a 2017-ben csavartak egy kicsit a csproj-on, amit nem muszáj elvégezni. Minek teszel fel SQL server-t, ha nincs rá szükséged?

eclipsbe bevallom nem merek beleszólni, azt csak 4 éve használom.. sajnos jó párszor kell.

(#7737) togvau:
    Pont erre írtam, hogy még nem értesz hozzá, ez nem szemre hányás. Én utoljára using-ot '08-ba írtam be kézzel..

Új hozzászólás Aktív témák