Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Én is most kezdtem el tanulni iskola keretein belül a C#-ot.
Írsz egy grafikus felületű programot, a te gépeden szépen el is fut. Átteszed egy olyan gépre, amin nincs .NET installálva, ott nem fut, legalábbis nekem még nem sikerült működésre bírnom
Tehát, ha megírod VS alatt a grafikus C# progit, az bizony .NET-es lesz.
Ha marhaságot írtam volna, akkor Lortech kolléga biztosan kijavít. Nekem eddig ezek a tapasztalataim. -
Lortech
addikt
Bármit megírsz C#-ban, azt a gyakorlatban .NET platformra írod (vagy épp monora, mindegy). A könyvben amikor le van írva egy példaprogram, az a .NET futtatórendszerre fog lefordulni a .NET keretrendszer felhasználásával. Mint mondtam, C# és a .NET gyakorlatilag elválaszthatatlanok, mert C#-ban .NET-es alkalmazásokat készítesz. (csűröm csavarom már háromféleképpen)
Az a könyv nem csak a C#-ról mint nyelvről szól, mert a nyelvi elemeken túl biztos, hogy ad egy képet a .NET platform alaposztályairól is. Nyilván ettől nem leszel .NET guru, de maga a nyelv elsajátítása is szükséges, nem beszélve a Visual studioról.
Nevem alatt találsz egy cikksorozatot - jutott ameddig jutott -, talán tud adni egy kezdőlöketet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Független, Újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát, ha megírod VS alatt a grafikus C# progit, az bizony .NET-es lesz.