- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94 #5592 üzenetére
Kinyomoztam, a CustomMessageBox alap sablonjában be van égetve a 480-as szélesség a belső tartalomhoz. Ha veszed ezt a XAML-t és berakod az App.xaml-ödbe, és átírod a Width="480"-at (például kiveszed), akkor teljes szélességű belsőt csinálhatsz.
-
válasz
trisztan94 #5592 üzenetére
Próbálkoztam egy kicsit vele, szerintem ezt nem fogod tudni a CustomMessageBox gyári állapotában így. A forráskódjában le lehetne ellenőrizni, de szerintem be van égetve, hogy milyen széles legyen a content fekvő állásban, és emiatt borul a történet.
Egyébként is az Auto szélességgel csínján kell bánni.
Szerintem azt megpróbálhatnád, hogy a Gridet lecseréled egy függőleges StackPanelre, és abba rakod a gombokat. De még jobb lenne, ha nem erőltetnéd a MessageBoxot - ami a screenshotból ítélve a mentalitást nem igazán járható út
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest