Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
A new esetén szerintem a microsoft rosszul találta ki. A változónak mindig kellene típust adni, ha gépelési könnyítést akarsz, akkor inkább a new után lehessen elhagyni. Pl. én ilyet engednék: Foo foo = new(arg1, arg2); Ha meg interface-t használsz (ami viszont tényleg ajánlott) akkor meg amúgy is ki kell írni: IDictionary<Foo, Bar> baz = new Dictionary<Foo, Bar>();
A változóknak mindig legyen pontos típusa. Ha utálsz gépelni, akkor használj IDE-t ami megteszi helyetted. A "később bekavarhat" részt úgy értettem, ha később módosítod a kódot a var lehet, hogy már más típust fog jelenteni, amitől rejtett módon megváltozhat a program (pl. más overload hívódik később egy metódusnál).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Guild Wars 2 (GW2)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest